Şimdi Ara

Mühendislik hesap makinesi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/canon-f-718-sga-bilimsel-anti-bakteriyel-hesap-makinesi-18-hane-full-dot-matrix-genis-ekran/productDetails.aspx?productId=ofiscanf718sga&categoryId=15298

Arkadaşlar ben 1. elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim sizce bu hesap makinesi benim için uygun olur mu ? Programlama özelliği falan var mı ? Saygılar

• Muhendislik hesaplarinda ne kullaniyorsunuz bilmiyorum fakat biz iktisatta bu hesap makinesinden kullaniyoruz.Fazlasiyla gorevini yerine getiriyor.
  • Tapu Kadastro Yüksekokulu'nda okuyorum bende,tapu ölçüm dersi için Casio FX-3650 P kullanıyoruz. Araştır istersen.
  • fx82ms al okul sonuna kadar işini görür.

prof birşeyler bakıyorsan grafik filan ti'lere bak, ama pahalıdır onlar.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/casio-fx-82ms-102-hane-bilimsel-fonksiyonlu-hesap-makinesi/productDetails.aspx?productId=ofiscasiofx82tl&categoryId=15298#Gorseller

bunu al çünkü fazla fonksiyonu olanları sınavlarda kabul etmiyorlar zırt pırt gelip kurcalıyorlar falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Casio al kullanımı çok rahat diğerleri zor geliyor bana kullanımları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omerali7

quote:

Orijinalden alıntı: gipsykings

bundan al okul bitince duacım olursun garanti veriyom sanahttp://www.hepsiburada.com/liste/casio-fx-5800p-102-hane-programlanabilir-bilimsel-fonksiyonlu-hesap-makinesi/productDetails.aspx?productId=ofiscasfx5800&categoryId=15298

http://www.hepsiburada.com/liste/casio-fx-3650p-bilimsel-fonksiyonlu-hesap-makinesi/productDetails.aspx?productId=ofiscasfx3650&categoryId=15298 Bunu buldum abi bu nasıl tavsiye edermisiniz? fiyatta biraz önemli sonuçta öğrenciyiz

Buda güzelde benim dediğim makina özellikle inşaat müh derslerinde baya yardımcı olmuştu.ama senin seçtiğin alette işini rahat görür

• Programlama kadar kompleks hesap makinelerini sınavda kullandırtmazlar.Casionun fx-82MS modeli mühendislik öğrencileri için idealdir.
  • Ben de 1. sınıf elektrik elektronik öğrencisiyim. Üniversitede şöyle bir saçmalık var adamlar köklü sayıların bile değerini bulup işlemin sonucu bulmak istiyor. Üstelik bunu yapınca da net sonuca, doğru sonuca ulaştığımızı söylüyorlar ve buna inanıyorlar. İyi de köklü sayı zaten dışarı çıkamadığı için öyle kalmış. İrrasyonel bir sayının rasyonel olarak tam bir değeri yoktur. Kök 3 + 2 şeklinde bir sonuç varsa o öyle bırakılmalı kanımca daha neyi zorluyorlar anlamıyorum. Bir de bu yerçekimini 10 yerine gerçek değerini alalım diye 9,824 bilmem ne diye uğraşıp duran hocalar var. Hepsini geçtim bütün bu bilgler meslek hayatımızda hiçbir işe yaramayacak en çokta bu zoruma gidiyor. Kimya dersi var ne alakası var halen anlayamadım. Ayranın karışım olup olmadığını bilmek bana elektrik elektronik adına ne katabilir ?
  • Programlanabilir bişeye para verme,sınavlara sokmazlar onunla.En temizi bunu al ;

http://www.hepsiburada.com/liste/casio-fx-991es-bilimsel-hesap-makinesi/productDetails.aspx?productId=ofiscasfx991es&categoryId=15298&SKU=OFISCASFX991ES

Her işine yarar bu alet.En güzeli 3. dereceye akdar denklemlerde kök bulabiliyor.Türev,integral sorularınıda bununla çözebilirsn,mat sınavlarında çok işine yarar.Onun dışında istatistik derslerinde de çok kullanacağın bir makine.Ama en güzelide kök bulması.En karşık denklemlerde bile iterasyondu,hesap kitaptı demeden kök bulmak epey kolaylık sağlayacaktır ;)

• elektronik ve haberleşme mühendisiyim, casio fx-570MS ile bitirdim okulu
  • ben hesap makinasız bitirecem ne gerek var. al okuldan sınava girerken tamam işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

Ben de 1. sınıf elektrik elektronik öğrencisiyim. Üniversitede şöyle bir saçmalık var adamlar köklü sayıların bile değerini bulup işlemin sonucu bulmak istiyor. Üstelik bunu yapınca da net sonuca, doğru sonuca ulaştığımızı söylüyorlar ve buna inanıyorlar. İyi de köklü sayı zaten dışarı çıkamadığı için öyle kalmış. İrrasyonel bir sayının rasyonel olarak tam bir değeri yoktur. Kök 3 + 2 şeklinde bir sonuç varsa o öyle bırakılmalı kanımca daha neyi zorluyorlar anlamıyorum. Bir de bu yerçekimini 10 yerine gerçek değerini alalım diye 9,824 bilmem ne diye uğraşıp duran hocalar var. Hepsini geçtim bütün bu bilgler meslek hayatımızda hiçbir işe yaramayacak en çokta bu zoruma gidiyor. Kimya dersi var ne alakası var halen anlayamadım. Ayranın karışım olup olmadığını bilmek bana elektrik elektronik adına ne katabilir ?

Nerde okuyosun dostum? Birde ben ingilizce okuyorum maalesef saçma sapan iş yapıyolar.Kimya olayı bastan sona sacmalık zaten.

• fx-991ES iyidir fiyatıda 35 tl sanırım. Fazör işlemleri de çok rahat yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omerali7

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi

Bizim ingilizce değil. Fakat normal ingilizce derslerini almayı düşünüyordum ta ki sadece 1. sınıfta gösterileceğini ve lise düzeyinde olduğunu öğrenene kadar. Sonuç olarak muhafiyet sınavına girdim ve muhaf oldum. Sorduklarıda I ... a teacher. tarzında en fazla geçmiş zaman bulunan basit bir sınavdı ilk okulda ingilizce gören rahat yapardı AA aldım zaten (hava atmak gibi bir amacım yok zaten okuyan anlamıştır demek istediğimi)

Aslında sayfalarca yazı dökebilirim bu yanlışıklar ve saçmalıklar üzerinde.

Sen nerede okuyorsun?
  • bi tane aldım Caturga mıydı neydi hatırlamıyorum her şeyi yapıyor 13,25 di.
  • Fx 82ms alma..3650 ,991ms, gibi ürünler yanlış hatırlamıyorsam lyiydi...

İntegral almasına, 3 bilinmeyeni denklem çözmesine dikkat edersen epeyce ısını görür..Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fx 82 MS alma bende de var bir tane.
    http://www.hepsiburada.com/liste/casio-fx-991es-bilimsel-hesap-makinesi/productDetails.aspx?productId=ofiscasfx991es&categoryId=15298 tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 3 Kasım 2012; 19:56:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.