Şimdi Ara

Mühendislik 1. Sınıf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bölümüne göre değişir tabi ama genel olarak lise dersleri. matematik (calculus deniyor, türev integral yani), fizik (iş güç enerji, öbür dönem de elektrik), kimya, belki biyoloji ve ingilizce (essay yazma)

lisede bunlara çalışmışsan az biraz çalışmayla 3'ün üzerine çıkarsın rahatça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 29 Mayıs 2015; 0:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

2014 Güz 2.66
    2013 Bahar 2.67
    2013 Güz 2.97

Buyur bunlar benimkiler

Okul ve bölüm ne

Yıldız teknik
    Endüstri mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dersim haricinde 3.50 civarı ortalama yaptım, hem de çok zor bir okulda. Sonra tabi direncim kırıldı, şuan 2.25.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky

Bir dersim haricinde 3.50 civarı ortalama yaptım, hem de çok zor bir okulda. Sonra tabi direncim kırıldı, şuan 2.25.

Gece gunduz bi calismayla mi oldu o 3.50yoksa duzenli calisma mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

quote:

Bir dersim haricinde 3.50 civarı ortalama yaptım, hem de çok zor bir okulda. Sonra tabi direncim kırıldı, şuan 2.25.

Sınav öncesi düzenli çalışmayla. Ama Fizik-Kimya dersleri felan vardı, hazırlık da okumadıydım, o yüzden hepsini hatırlıyordum zaten. Şimdi bölüm derslerinin bazıları çok zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

quote:

Sınav öncesi düzenli çalışmayla. Ama Fizik-Kimya dersleri felan vardı, hazırlık da okumadıydım, o yüzden hepsini hatırlıyordum zaten. Şimdi bölüm derslerinin bazıları çok zor.

Valla ben de suan elektrik , turev , integral vs cok iyi hatirliyorum , o zaman imkansiz degil yapilabilirmis tesekkur ediyorum

• 1.sinif guz 3.08 yazilim muh.

• mühendisliğe gelen bu hayallerle başlıyor. hangimiz başlamadı ki. diğer taraftan bölümde bir iki tane kıl hoca varsa geçmiş olsun. bunlar birde baba derslere girer, fizik, teknik resim, matematik gibi. makine düşünüyorsan teknik resim ve matematik ölümüne çalışmak zorunda olduğun bir ders. belki matematikte zorlanmazsın ama hocası kılsa sittin sene geçemezsin. fizik 1 ve 2'yi iki senedir alıyorum. fizik 1 seneye devam. fizik 2 belirsiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.