Şimdi Ara

Mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki birçok mühendislik dalı var bilgisayar,makine vs..
    Aklıma takılan bir mühendislik bölümü var metalurji ve malzeme mühendisliği ne yapar aranızda mezun varmı kaç k maaş alır vs ?

• Güzel bir bölüm Devlet Demiryolları'nda iş sahası var fabrikalarda da iş bulabilirsin.Özel sektör genel olarak mühendisleri 1500-2500 arası başlatır.Gerisi sana kalmış.
  • Metal üretimi, işlenmesi olan yerlerde çalışır. Genelde demir-çelik üretim fabrikaları, döküm yapılan işletmeler, tershaneler, otomotiv ve otomotiv parçaları üreten fabrikalar genel çalışma alanlarıdır. Genel olarak çalışma ortamları gürültülü, tozlu ve sıcak ortamlardır. Tabi yönetim, ofis departmanlarında da çalışabilir fakat buralarda çalışsa bile ara sıra sahaya inmesi gerekir ve dediğim ortamlarda bulunur.

Maaş olayı da kişiye göre, işletmeye göre, şehre göre, torpile göre değişkenlik gösterir. Bir çok faktörü var yani. Bu sadece bu meslek için değil bütün mühendisler için böyle.Bir çok farklı etken var ve bu mesleği yapanın maaşı şudur demek imkansız. Deli paralar kazanan da vardır, zar zor geçinen de. Şu anki koşullarla 1500-2500 lira arası başlar yeni mezunlar genelde.
  • makine mühendisliğinin alt dallarındandır.
    İyi bir üniversitede iyi bir eğitim alırsanız tadından yenmez.
    Kendi arasında rekabeti az olan mühendisliklerden biridir.
    Ancak makine mühendisliği ile kıyaslarsak makine derim.
  • Çöp bi muhendislik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.