Şimdi Ara

Mühendis sevgilisi olanlara altın öğütler :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Mühendis Sevgilisi Olanlara Altın Öğütler

- Mühendis sevgili genel olarak muhaliftir.

- Mühendis sevgiliye ispat edemeyeceğiniz iddialarla gitmeyin, üzülürsünüz.

- Mühendis sevgili siz gözünün önünde bir halt yemedikçe kıskanmayacaktır, boşuna kıskandırmaya uğraşmayın.

- Mühendis sevgili ile tartışırken kullanılmaması gereken kelimeler; "hissediyorum, öyle gibi geldi, bence öyle, içime doğdu, "

- Mühendis sevgili çiçek alsın istiyorsanız "Bana çiçek al" demeyin, "Bana yarın bir buket gül getir ve köşedeki çiçekçiden al" diyin.

- Mühendis sevgilinizi arkadaşlarınızla tanıştırıp bir anda kaynaşmalarını beklemeyin.

- Mühendis sevgilinizin üniversiteden tanıştığı, küfürleşerek konuştuğu, saatlerce anlamadığınız kelimelerle bezenmiş ders muhabbetleri yaptığı birtakım arkadaşları olacaktır. Sevin onları, kabullenin. Mümkünse arkadaşlarınızla tanıştırın. Çünkü onlardan asla kurtulamayacaksınız.

- Mühendis sevgilinize kavga anında peşinizde koşup köpek olması için "Seni artık sevmiyorum "demeyin. Beyni komutlarla çalışan bu adam ciddiye alarak bir daha aramayabilir.

- Güzel kız görünce bakacaktır, kızmayın, kötü bir niyeti yok, sadece tanımadığı bir türü inceliyor.

- Ve son olarak, Mühendis bir sevgiliniz varsa ve "Seni Seviyorum" diyorsa, kıymetini bilin, adamı kaçırmayın.

• meendis bey
  • Yok daha neler. Mühendis olmak istiyordum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

*Mühendis Sevgilisi Olanlara Altın Öğütler

- Mühendis sevgili siz gözünün önünde bir halt yemedikçe kıskanmayacaktır, boşuna kıskandırmaya uğraşmayın.

- Mühendis sevgili ile tartışırken kullanılmaması gereken kelimeler; "hissediyorum, öyle gibi geldi, bence öyle, içime doğdu, "

- Mühendis sevgili çiçek alsın istiyorsanız "Bana çiçek al" demeyin, "Bana yarın bir buket gül getir ve köşedeki çiçekçiden al" diyin.

- Mühendis sevgilinizi arkadaşlarınızla tanıştırıp bir anda kaynaşmalarını beklemeyin.

- Mühendis sevgilinizin üniversiteden tanıştığı, küfürleşerek konuştuğu, saatlerce anlamadığınız kelimelerle bezenmiş ders muhabbetleri yaptığı birtakım arkadaşları olacaktır. Sevin onları, kabullenin. Mümkünse arkadaşlarınızla tanıştırın. Çünkü onlardan asla kurtulamayacaksınız.

- Mühendis sevgilinize kavga anında peşinizde koşup köpek olması için "Seni artık sevmiyorum "demeyin. Beyni komutlarla çalışan bu adam ciddiye alarak bir daha aramayabilir.

- Güzel kız görünce bakacaktır, kızmayın, kötü bir niyeti yok, sadece tanımadığı bir türü inceliyor.

- Ve son olarak, Mühendis bir sevgiliniz varsa ve "Seni Seviyorum" diyorsa, kıymetini bilin, adamı kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 22 Nisan 2010; 10:18:33 >

• O konuda adı geçen mühendisler çok kafayı yemiş tiplerdir. Benim bir gemi inşaat birde makina da arkadaşım var gayet normaller
  • Askerler içinde şunlar geçerli

-Yolda güzel bir kıza bakıyorsa,arama listesinde böyle bir kız görmüştür kesin ona bakıyordur.
    -Haftanın en az 1 günü sizinle sabaha kadar telefonla konuşabilir.
    -Ayrıca onlar için dışarıda buluşmak iyi olmaz eee nihayetinde askeri personeldir görülmek istemez,ev en uygun ortamdırBirde istihbarat zaten kız bunu hiç üstelemez ama normal şartlarda da pek üsteleyeni görmedim.
    -Telefonu normal bir insanın telefonundan 3-5 kat fazla çalar,rahat rahat oturamazsınız.
    -Yemek kültürleri pek yoktur,o yüzden yemek seçmezler.

Biraz düşünsem daha çok bulurum ama şimdilik bunlar aklıma geldi.

Edit:İstihbarat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 22 Nisan 2010; 10:35:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Askerler içinde şunlar geçerli

-Yolda güzel bir kıza bakıyorsa,arama listesinde böyle bir kız görmüştür kesin ona bakıyordur.
    -Ayrıca onlar için dışarıda buluşmak iyi olmaz eee nihayetinde askeri personeldir görülmek istemez,ev en uygun ortamdırBirde istikbaharatçıysa zaten kız bunu hiç üstelemez ama normal şartlarda da pek üsteleyeni görmedim.
    -Telefonu normal bir insanın telefonundan 3-5 kat fazla çalar,rahat rahat oturamazsınız.

istikbaharat ne olaki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Affet

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Askerler içinde şunlar geçerli

-Ayrıca onlar için dışarıda buluşmak iyi olmaz eee nihayetinde askeri personeldir görülmek istemez,ev en uygun ortamdırBirde istikbaharatçıysa zaten kız bunu hiç üstelemez ama normal şartlarda da pek üsteleyeni görmedim.

istikbaharat ne olaki

Düzelttik

• mühendis sevgili diye bişey yoktur kendimden biliyorum

Mühendis sevgilisi olanlara altın öğütler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 22 Nisan 2010; 11:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

*Mühendis Sevgilisi Olanlara Altın Öğütler

harbi kıza fena laf sokmuş

• Güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechanicalEngineer

Güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.