Şimdi Ara

Muharrem İnce'nin Partisine Oy Verir Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Muharrem İnce'nin Partisine Oy Verir Misiniz?

(En Son Oy Tarihi: 3.2.2021)
Giriş
  • o gece adam kazandı diyerek milleti sap gibi bırakmayıp çıkıp adam gibi açıklama yapsaydı bugün chp'ye alternatif olurdu ama gitti akp'ye yamandı, nerede aktroll ve pernçekçiler varsa bunu destekliyor.

• Oy vereceğiz sonra ? Seçim gecesi aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt
    Herkesin olduğu gibi bizimde kırmızı çizgilerimiz var elbette. Bu benim klasik CHP seçmeni olduğumu göstermez. Vatana hizmeti en iyi şekilde yapacak kişiye de oy veririz ama seçim zamanı seçmenini 1 kere bile bilgilendirmemis ve sadece mesaj ile mağlubiyetini kabul edecek birisine neden oy vereyim?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 1 Şubat 2021; 14:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Partiden ayrılıp yönetime laf edip tekrar ittifaka girmez heralde ama siyaset bu sonuçta her şey olabilir.
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Cumhur ittifakına da katılır demiyorum ama kendisi belki 3. Bir ittifak arayabilir ama iki ittifaka da katilcagini zannetmiyorum.
  • Cehape ye oy vereceğime gider tuvalete atarım daha iyi

• Bulunduğun yere oy atman manidar olmuş.

• Bende Chp de bazı şeylerden rahatsızım ama Chp bin yaptığı herseyini fazlasını Akp yapıyor ama gizleyerek. Bu zamanda açılan bu partiler en çok kime yarar tabii ki Akp ye o zaman Muharrem İnce nin maalesef amacı memleket meselesi filan değil. Maksat Chp den yüzde 2 3 oy almak. Oda Akp ye yarayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

Bu mesaj silindi.

Ama üzerine sifon Çekilen sizler oluyorsunuz Muharrem İnce'nin Partisine Oy Verir Misiniz? 

• moritanyalı kullanıcısına yanıt
    eşeği aday koysalar bu zihniyet gider yine oyunu veririr. not: chp seçmeniyim ben de ama böyle saçma sapan fikirlerim yoktur.l
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bulunduğun yere oy atman manidar olmuş.

İstediğim yere oy atarım hür ve özgürüm

Sizler gibi babadan deden takım tutar gibi parti tutmuyorum

Herşeye rağmen kılışdar a oy veriyorsunuz sonra demokrasi den bahsediyoruz

Elaleme diktatör diyorsunuz kendi başınızda ki gerçek diktatöre biat ediyorsunuz

Hocam "cehapelilerde mantık ne arar " derdi haklıymış

• Muharrem İnce'nin Partisine Oy Verir Misiniz?

ZX10-R Kendisi Ak Parti'nin döneklerinden. Hocan kim tahmin edebiliyorum. Muharrem İnce'nin Partisine Oy Verir Misiniz? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gal1leo -- 30 Ocak 2021; 20:52:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temelreiss

Herkesin olduğu gibi bizimde kırmızı çizgilerimiz var elbette. Bu benim klasik CHP seçmeni olduğumu göstermez. Vatana hizmeti en iyi şekilde yapacak kişiye de oy veririz ama seçim zamanı seçmenini 1 kere bile bilgilendirmemis ve sadece mesaj ile mağlubiyetini kabul edecek birisine neden oy vereyim?

Canan Kaftancıoğlu gibiler kırmızı çizgin değil galiba. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Canan Kaftancıoğlu gibiler kırmızı çizgin değil galiba. :)

Alıntıları Göster

+1 Muharrem İnceye laf atanların Kaftancıoğluna sesleri çıkmıyor ne hikmetse. Partiye en büyük zararı verenlerden oysaki Muharrem İnce'nin Partisine Oy Verir Misiniz? 

• şimdi şöyle; chp yine ekmek için ekmeleddin türevi bişey çıkarırsa inceye veririm, yok çıkarmazsaa ekrem imamoğlu mansur yavaşı aday gösterirse tabiki chpye veririm.

zaten sanırım ince nin bu ortaya çıkışıda bu yüzden, chp nin ne mal olduğunu bilen ince, chp yine ekmeleddin olayı yapamasın diye bu adımı atıyor. kanımca

• Ben ülkeyi kimin yönettiği ile ilgilenmiyorum. Benim için bir gecelik eğlenceden ibaret forumdaki bazı dalga geçmeyi sevdiğim kişilerle kafa bulmak için istemedikleri herhangi bir partiyi desteklerim.

Sonrada umurumda olmaz zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.