Şimdi Ara

Muharrem İnce'nin erotik şiirleri ortaya çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav bunlara erotik diyorsaniz ciddi diyorum eski siirlere,yazilara bakinca aglarsiniz herhalde.

http://www.birazoku.com/osmanlida-seks
    biraz bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 18 Haziran 2018; 4:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohooo kimse kusura bakmasin beni bilenler bilir forumdan kimden olduğumu ama bu rezilliktir

Yav su ulkenin basina demirel gibi erbakan gibi ecevit gibi Atatürk gibi edepli naif insanların gececegini goremeyecek miyim? Halk niye bu kadar populizm delisi?

Suan en duzgun insan aksener sonra temel bey gibi gorunuyor cidden sinir bozucu buldum bu siirleri

Ama sunu da soylemek istiyorum ki gazetenin ve basligin abarttigi kadar sapık da degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyinler pedofile olduğu için aşk vs ters geliyor. Bu arada sizin işemeli ayinler ne durum da ? Bag ararun!

• Erotik denen şe bu muydu.
    Şu islamcıların erotizm anlayışı da bir garip. Zaten neleri normal ki.

Eee koyundan kuzundan, dağdaki eşekten tahrik olan adama elbet bu şiirler erotik gelir.
    Normal insan için erotiklikle alakası yok.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ne rahatsız edicisi ya, Kenan Evren, Necip Fazıl, hatta Tevrat'ta bile aşk şiirleri var. Anadolu'da böyle şiirlerden geçilmiyor, bu hiçbir şey bile değil yani.

Şunu bir izleyin derim. İlber Hoca'nın dediğine göre en masum şiir de bu. Ben bayağı gülmüştüm bu programı izlerken.

• Muharrem İnce'ye giydirelim derken, AKP'liler hayatlarında ilk defa şiir okumuş oldu. Muhharrem daha ne yapsın?

• Necip Fazıl in (hani rte ve aktrollerin taptığı şair) kadin bacağı diye şiiri var lan bu ne ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.