Şimdi Ara

Muharrem İnce : İlk turda %30'un üzerinde bir oy alacağız. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnce ve Özdağ hayaller aleminde yaşıyor arkadaşlar ikisi de 3-4 alabilirse tek başlarına şükür etsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem İnce'nin ikinci tura kalma şansı sıfırdır. yazıyla "sıfır" rakamla "0"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

100 bin imza toplayabileceğini de sanmıyorum da bakalım. Not, sözde demokrat Kemal dede fanı değilim.

• Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış. İnce de öyle şuan.

• hiç mi anket yaptırmıyor bu adam?

alacağı taş çatlasa %5 oy

• İlk tur tahminim
    Akp yüzde 40
    CHP yüzde 25
    M.İnce yüzde 15
    Hdp yüzde 14

Gibi bi seçim olacak

• İnce bırak 15'i 5'i zor görecek

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

gençlerin hepsi inceye oy verecek rahat 10 milyon genç var bu ülkede aç bak sosyal medyayı

• Gençlerin hepsi değil. 18 yaşından küçük çocuklar incenin trollüğünü yapıyorlar aç bak sosyal medyaya. 5 bile alamayacak Muharrem İnce : İlk turda %30'un üzerinde bir oy alacağız. 

• 50 kere dedim muarreme su merete su katıp ic sen sek iceniyorsun civitiyorsun diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iki haftada ülkede patlamadık yer kalmaz ve millette korku ve endişe oluşunca da doğal olarak ''bunlar ülke güvenliğini sağlayamaz biz yine bildiğimizden vazgeçmeyelim '' diyerek malum partiye yönelir.

Bunu daha öncede yaptılar ve başarılı oldular.

• Bu ülkenin insanları gerçekten paralel evrende yaşıyor.

%30 mu.Peki kaybedince adam kazandı diyecek mi beklentisi nedir.

• şöyle birşey var doğru mu

Muharrem İnce : İlk turda %30'un üzerinde bir oy alacağız.
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş haziran ayını hatırlamıyor sanırım. Yaşı 18 muhtemelen.

• Doğru %7 barajını geçemezse AKP'nin daha fazla işine yarar. Fakat bu algının iki yönü var. Birincisi %7'ye çok uzak iken oy verip oyunun boşa gitmesi. İkincisi %7 geçme ihtimali varken twit'teki gibi algı yaratanlar yüzünden %6.x gibi bir rakamda kalması yine AKP'nin işine gelir ama bunun sebebi İnce kazanamayacak diye algı yaratanlar yüzünden olur. Oy verecekseniz bile son 1-2 hafta kalan son duruma bakmak lazım. Medyanın yarısı iktidarın diğer yarısı muhalefetin elinde. Bağımsız medya yok gibi. Her iki tarafta manipülasyon yapıyor(yapacak).

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam banada öyle geliyor.

• umarım aday olmaz bence KKyi desteklemeli hem ilerisi içinde bakanlık teklifi de alabilir teknoloji üzerine bilim üzerine ince bunların üzerinde çok durduğu için diyorum, en azından ona oy verecek insanlar kkye de oy verir böylece ilk turda kk kazanabilir bana kalırsa ikinci tura kalmamalı bu seçim uzatmanın riske girmenin manası yok, ilk turda yüzde 30 oy alırız cümlesini birisi sormadı mı bu oylar nereden gelecek diye, yeni oy kullanacak z kuşağından kaç milyon oy alırsa yüzde 30 üzerinde olur chp iyi parti diğer partilerle yüzde 40 alıyorken garanti olarak ince nereden alacak akpliler verir mi ! geçen gördüm akpliydim deprem nedeniyle akpye oy vermeyeceğim diyor yani deprem olmasa demekki bu ekonomi şartlarından memnun olan bir kitle var !

• Bari tutarlı sallasalarmış.Muharrem İnce : İlk turda %30'un üzerinde bir oy alacağız. 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.