Şimdi Ara

Muharrem İnce dershane ve şiir kitabı eleştirisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı mitinginde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirmişti. Erdoğan, "Yalova'da hukuksuz şekilde öğretmen çalıştırıp, cezalar ödediğinden hiç bahsetmiyor" demişti. Peki, Erdoğan’ın Muharrem İnce ile ilgili iddiaları nelerdi?

Milletvekili olmadan önce fizik öğretmenliği yapan Muharrem İnce 1989 yılında bir dershaneye ortak oldu. Ancak iddialara göre İnce, dershanede işe aldığı öğretmenleri sigortasız çalıştırdı. Dershane batınca da çalıştırdığı öğretmenlerin tazminatlarını da ödemedi.

Sosyal Sigortalar Kurumu dershanede inceleme başlattı ve müfettiş incelemesi sonucunda Muharrem İnce’ye para cezası kesildi.

Bu karara İnce, itiraz etti ancak mahkeme itirazı reddetti.

Muharrem İnce’nin sahibi olduğu dershanenin ortağı ise Özcan Özel’di.

İddiaya göre İnce CHP’den milletvekili olduktan sonra dershane borçlarına karşılık Özcan Özel’i de adım adım siyasete soktu.

Özel önce CHP Yalova il başkanı oldu. İnce, Özel’in oğlunu da kendisine danışman yaptı 24 haziran seçimlerinde ise Muharrem İnce‘nin ortağı Özcan Özel CHP’nin Yalova’dan birinci sırada milletvekili adayı yapıldı.

Şiir kitabı tartışma konusu oldu

Muharrem İnce ile ilgili eleştirilerden biri de yazdığı “Tatanka” isimli şiir kitabı. Kitap sosyal medyada oldukça tartışıldı. Nedeni ise İnce’nin şiirlerindeki erotik ifadeler. Muharrem İnce eleştirilere Gaziantep mitingden yanıt verdi. “Kitabımın arkasındayım” dedi.
    Erdoğan eleştirmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun mitinginde "Biz belki utanır diye Bay Muharrem’in yalanlarını ifşa etmeye eski kirli defterlerini açmaya devam edeceğiz. Seçim döneminde taktığı maskenin arkasındaki çirkinlikleri milletimize göstermeye devam edeceğiz. Bir de şiir, bunun şairlik yönü de varmış. Ben bunu o şiir kitabından bazı yerleri okumayacağım. Ama gençler o şiir kitabında ne olduğunu görecekler" dedi.

Dershane işinde usulsüzlük yapıp meslektaşlarının hakkını yemesiyle ve erotik kitabıyla yönelimini belli eden muharrem ince hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Kaynak:
    1.https://www.cnnturk.com/turkiye/cumhurbaskani-erdogandan-muharrem-inceye-dershane-ve-siir-kitabi-elestirisi
    2.http://www.ensonhaber.com/ince-dershaneciligi-ogretmenleri-tazminatsiz-kovdu.html

• Şiir işi boş iş. Dershane olayını bilemeyeceğim. Olay cidden böyleyse iyi değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kitabın geliriyle, mezun olduğu ilkokula laboratuvar yaptırmış.

Ceza konusunda ise cezayı ödediğini beyan etti kendisi.

Dolayısıyla benim için sıkıntı yok. Oy’um İnce’ye.

Bir sürü yandaşın vergi borcunu, vergi cezasını sıfırlayan hükümetin adayına oy verecek değiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne adamsınız be. Ödedim deyince ödemiş mi oluyor hani belgeleri hani kanıtları. Tek icraat o da değil adamı mevki sahibi yapıyor borcunu ödüyor diye. Ayrıca o kitap bir sapıklık belirtisidir. Her insan böyle şeyler mi yazıyor.

Hacı muharrem'in kitabından bir parça; Her gün cuma kılarmış kendisi :)

Sabahları sana vereyim;
    geceleri biriktiririm ben
    kırpıp kırpıp sabah yaparım
    Tanrıyla aramız açık zaten
    Ben de sana taparım

-------------------------

Ellerimi yıkamayayım,
    Kokun sinsin üstüme.
    Memelerin al al olsun
    dökeyim kağıdın üstüne.

---------

Esmen gürlemen
    Delişmen sevişmen
    leylek bacaklım
    Gönül alacaklım
    Sana tapacaktım. Hacı muharrem'in gerçek yüzü.
  • Hayatında hiç devlet baba tarafından ceza yedin mi? Belli ki yememişsin.

Yandaş değilsen, ödeme de o cezayı gör bak devlet baba nasıl donuna kadar alıyor.

• Cuma mevzuunda, her hafta yerine her gün demiş adam. Olayın nesini deşmeye çalışıyorsunuz? Bu ülkede ateistim diyen adam bile her gün Cuma kılınmayacağını bilir. O yüzden hata olduğu aşikar, geçiniz bunları.

Ha hata olarak görmüyorsanız, Erdoğan’ın “ben çocuklarıma helal lokma yedirmedim” diye bas bas bağırdığı mitingleri suratınıza çarparlar, söyleyeyim.

Son olarak; şiirlerle ilgili sapıklık falan demişsiniz. Sapıklık konusuna hiç girmeyin isterseniz. Amazondan alınan titreşimli yüzüklerin, pink vagina’ların savunmasını yapmaya yüzünüz olmaz.

• reguse kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun da haberi tam okumadın sanırım. Borcu kim ödüyor ve neyin karşılığında? Ve o adam bugün ve dün milletvekili miydi? Oğlu'da yardımcısı mıydı? Cezanın da işçi hakkını vermemesinden kaynaklandığı da bir gerçek. Yani bu adam ülke yönetecek ama daha dershanedeki meslektaşlarına hakkını vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ceza neyse ne, hak yemiştir veya başka bir şey. Hangi müslüman dört dörtlük de Muharrem İnce’den kusursuz olmasını bekliyorsunuz? 20 sene önce yapılan bir hata söz konusu, bedeli de ödenmiş. O günden sonra bir daha böyle bir ceza durumuna karışmış mı ona bakmak lazım.

Bir sürü CB adayı var ama sizin adayınız muhtemelen Erdoğan. İnce’nin oğlu da ordaydı diyorsunuz, Erdoğan’ın sülalesi hükümette. Bilal Erdoğan, milletvekili değil bir şey değil, Bakan gibi denetleme yapıyor. Sesinizi çıkarıyor musunuz? KPSS’ydi oydu buydu, AKP yönetiminde yapılan sınavlarda milyonlarca adayın HAKKI gasp edildi, ses çıkardınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB9C04491

Ne adamsınız be. Ödedim deyince ödemiş mi oluyor hani belgeleri hani kanıtları. Tek icraat o da değil adamı mevki sahibi yapıyor borcunu ödüyor diye. Ayrıca o kitap bir sapıklık belirtisidir. Her insan böyle şeyler mi yazıyor.

Hacı muharrem'in kitabından bir parça; Her gün cuma kılarmış kendisi :)

Sabahları sana vereyim;
    geceleri biriktiririm ben
    kırpıp kırpıp sabah yaparım
    Tanrıyla aramız açık zaten
    Ben de sana taparım

-------------------------

Ellerimi yıkamayayım,
    Kokun sinsin üstüme.
    Memelerin al al olsun
    dökeyim kağıdın üstüne.

---------

Esmen gürlemen
    Delişmen sevişmen
    leylek bacaklım
    Gönül alacaklım
    Sana tapacaktım. Hacı muharrem'in gerçek yüzü.
    A Ğ L A

• Kendin gibi değil de olmadığın birisi gibi davrandığın zaman her şekilde kaybeden olursun

Şu an hem ince hem de ona destek olanların sorunu bu.

Ve bunun için ne yazsalar boş inandiriciliklari yok.

• al muharremi vur tayyibe o zaman.ikisinin birbirinden farki yok demekki

• reguse kullanıcısına yanıt
    Haberi tekrar okuyun. Kendi oğlu değil, Özel'İn oğlu.

İddiaya göre İnce CHP’den milletvekili olduktan sonra dershane borçlarına karşılık Özcan Özel’i de adım adım siyasete soktu.

Özel önce CHP Yalova il başkanı oldu. İnce, Özel’in oğlunu da kendisine danışman yaptı 24 haziran seçimlerinde ise Muharrem İnce‘nin ortağı Özcan Özel CHP’nin Yalova’dan birinci sırada milletvekili adayı yapıldı.
  • Erdoğan’ın aleyhine konuşan Süleyman Soylu, Jöleli ve bunun gibi birçok kişi hangi vaatlerle Akp’ye sokuldu? Bunları da sorguluyor musunuz böyle? Yoksa sadece işinize gelenleri mi?

Bak ben diyorum ki, 20 sene önce olmuş bir olay. Doğru olmadığı aşikar. Yapılan hata veya suç, her ne ise cezası kesilmiş. Bedeli ödenmiş. Muharrem İnce, 20 sene içinde buna benzer vukuatlara karışmadığına göre demek ki gereken dersi de almış. Ha nerden biliyorsun karışmadığını diyorsan, aksi olsa Erdoğan’ın danışmanları 20 sene geriye gitmezdi.

Eğer bu hataları İnce yine yaparsa, ben eleştiririm. Tavrımı da koyarım. Benim için kimse değişilmez değildir. Biat etmem.

İnce’ye laf söylerken, aynı sertlikte ve kararlılıkta Erdoğan’ı da eleştirin ki samimiyetinizi görelim.

• Konuya aşağıdaki başlıktan devam edelim.çok ilginç şeyler var gerçekten....

https://forum.donanimhaber.com/ince-yuzuklerin-efendisinin-bir-alisveris-listesini-cikarayim-diss-berat-albayrak--133415497
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.