Şimdi Ara

Muhammed İsminin Yanına en çok yakışan isim? (Doğacak bebeğime) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
210.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Muhammed İsminin Yanına en çok yakışan isim? (Doğacak bebeğime)

(En Son Oy Tarihi: 11.7.2021)
Giriş
  • allah analı babalı büyütsün, devlet böyühlerimizden birinin ismide uygun olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: welmour

İsa koy ironi olsun

the bomb has been planted

Hz.İsa da peygamberimiz izim.
    Ali koy.Yada Buğra
  • Muhammed Ali koy
  • muhammet isimli cocuklara abd ve avrupa vizesi zor veriyorlar. havaalanina terorist zannedip ustunu ariyorlar.

ayrica cocuklara arapca isim konulmasina karsiyim. turkce koyun ismini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 22 Kasım 2012; 18:44:48 >
  • Muhammed Mustafa.

Allah analı babalı büyütsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 22 Kasım 2012; 18:46:34 >
  • bence muhammed koyma.
    ateist falan olursa muhammed ismiyle sorun çeker

ekleme: yurt dışında da sorun çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 22 Kasım 2012; 18:54:12 >
  • Arapca isim koyma bence.Cocuk ilerde ateist olursa sıkıntı ceker turkce ne guzel isimler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Emir hocam.
    Allah anneli babali buyutsuz hayirli bir evlat olur insallah.

Muhammed Emir Kuyucu

• İsmim +Mustafa şeklinde. Yani peygamberin tam adı. Büyüpte aklım başıma geldiğinden bu yana yani 20 yıldır ateistim. İlk gençlik hariç ismimden hiç gocunmadım sıkıntı da çekmedim. İsim çok önemli değil ama çocuğunuzdan beklentiniz var belli ki bu da hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz demek. Malesef bizim örneğimiz bu şekilde. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaz

Arapca isim koyma bence.Cocuk ilerde ateist olursa sıkıntı ceker turkce ne guzel isimler var.

bu konunun disinda bir de ileride hayirsiz isler yapma durumunda ismine yakismamasi durumu var. guzel dusunmussunuz hocam ama sizin en buyuk vazifeniz takdir edersiniz ki cocugunuzun gelecegini kurmak. bence muhammed isminden ve dini diger isimlerden vazgecin. bazi ulkere giderken sorun cikabiliyor.

• 6 yıl önce bende çooook düşünmüştüm

sonuç : Muhammed Hakan

• muhammed enes kuyucu hocam yakışır
  • muhammed taha
  • Hocam bence ya muhammet enes yada muhammet emin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

İsmim +Mustafa şeklinde. Yani peygamberin tam adı. Büyüpte aklım başıma geldiğinden bu yana yani 20 yıldır ateistim. İlk gençlik hariç ismimden hiç gocunmadım sıkıntı da çekmedim. İsim çok önemli değil ama çocuğunuzdan beklentiniz var belli ki bu da hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz demek. Malesef bizim örneğimiz bu şekilde. Şimdiden hayırlı olsun.

"büyüyüpte aklım başıma geldiğinden beri" anahtar cümle
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker1695

6 yıl önce bende çooook düşünmüştüm

sonuç : Muhammed Hakan

Hocam aynen benim küçük oğlanın adı ve o da 6 yaşında... Allah hepimizin evlatlarını analı babalı büyütsün...
    Şimdi 3. yü bekliyoruz biz de, daha cinsiyeti belli değil ama şimdiden biz de isim düşünüyoruz ne koysak diye... Büyük ihtimal erkek olacak... Öbür ikisi çift isimli birincisi İbrahim Furkan, diğeri de ona uysun diye Muhammed Hakan ama üçüncü erkek olursa ne olacak hala bilmiyorum

• Kardeş Burak koy benim adımda Muhammed Burak gerçekten uyumlu oluyor Burak isminin anlamı ise peygamber efendimizin bindiği bineğin adı Burak düşünün birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

Merhaba arkadaşlar, Rabbim nasip ederse 2 hafta içinde ilk çocuğum dünyaya gelecek. Erkek olacak. Ancak biz isim bulmakta zorlandık. Peygamber efendimizin ismi olan Muhammed isminin yanına bir isim daha koymak istiyoruz. Aklımızda 2. isim olarak güzel isimler var. Sizlerden yardım istiyorum. Muhammed isminin yanına hangi isim daha çok yakışır? (Muhammed isminin Türkçe'ye çevrilmiş hali olan Mehmet isminin yanına bir isim de olabilir. Mehmet ile Muhammed'in arapça da yazılışı aynı.) Yani ilk isim Mehmet de olabilir.

2. İsim için yardımlarınızı bekliyorum.

Efe
    Emin
    Yiğit
    Ertuğrul
    Esat
    Emir
    Ege
    Utku
    Çağrı
    Tekin

Soyadım: KUYUCU

Konuya girersen oneri veriyim diye girmistim ama cok sasirdim soyisimlerimiz ayni =) Eger bu seceneklerin disindada olma ihtimali varsa Muhammed Eren ismi anlamli olucaktir =) Veya Muhammed Fatih ide önermeden duramıcam bu durumda =) Allah analı babalı büyutsun ins abi Rabbim acilarini gostermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: svevo

İsmim +Mustafa şeklinde. Yani peygamberin tam adı. Büyüpte aklım başıma geldiğinden bu yana yani 20 yıldır ateistim. İlk gençlik hariç ismimden hiç gocunmadım sıkıntı da çekmedim. İsim çok önemli değil ama çocuğunuzdan beklentiniz var belli ki bu da hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz demek. Malesef bizim örneğimiz bu şekilde. Şimdiden hayırlı olsun.

"büyüyüpte aklım başıma geldiğinden beri" anahtar cümle

Bizim yandan bakınca öyle takdir edersiniz.

• Muhammed Ali her türlü.Adım muhammet,Ali olmasını çok isterdim.Muhammed Emin'de olsa iyi olurdu hani.Ama muhammed Ali'nin ayrı bir karizması var

Muhammed: Hamd'u senalar olunmuş(Yerde ve gökte övülmüş) demek bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 22 Kasım 2012; 20:20:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.