Şimdi Ara

Muhafazakarlara Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim ki yarin bir gun evlendiniz cocugunuz oldu

15 16 yaşlarinda 2 çocuğunuz var bir kiz bir erkek

İkisi de ateist oldu diyelim

Erkek olan gay oldu

Kiz olan ise teşhir derecesinde açık giyiniyor en normal giyimi mini sort + askılı gobegi açık tshirt gibi düşünün

Ne yapardiniz bu durumda

Komsularimdan biri bu mevzular yüzünden polislik oldu sosyal hizmetler çocuğu alabilir yakında durumlari çok üzücü keske çocuklar biraz boyun eğse baba da biraz sakin olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eeeeee......hamzacım ebeninki oha yani terbiye ederim kızı oğlanın hormonlarına baktırırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbilen

Eeeeee......hamzacım ebeninki oha yani terbiye ederim kızı oğlanın hormonlarına baktırırım
    Olm adam kızını kaç kez dövmüş bizim yan binada

Yav evlerine 3 kere polis gelmis ve polisler kiza istersen gel sosyal hizmetlerde yasa diyormus

Yani mesela babasi biraz daha sertlesse kiz kacip gidebiliyo

Gayligin zaten hic çözümü yokla ben arastirdim baya onu ya kabul edecen ya hayatindan salacan hic yolu yok hormon tedavisi belki 100de 1 ise yariyo

• eskiden muhafazakar ve radikal islamcı idim eğer bu kafa yapısında yaşamaya devam ediyor olsaydım evlatlıktan reddederim ve sonsuza kadar görüşmezdim maddi destek te sağlamazdım

şu an özgür kafadayım isterse ağaca tapıyorum desin yine kucaklarım severim

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Olm adam kızını kaç kez dövmüş bizim yan binada

Yav evlerine 3 kere polis gelmis ve polisler kiza istersen gel sosyal hizmetlerde yasa diyormus

Yani mesela babasi biraz daha sertlesse kiz kacip gidebiliyo

Gayligin zaten hic çözümü yokla ben arastirdim baya onu ya kabul edecen ya hayatindan salacan hic yolu yok hormon tedavisi belki 100de 1 ise yariyo

Alıntıları Göster

benim konuştuğum geyler elimden gelenin fazlasını yaptım gey olmak istemedim çok uğraştım denemediğim yol kalmadı dini yollara bile başvurdum psikologlara gittim yapmadığım şey kalmadı yıllar yılı çözemedim artık pes ettim diyor siz nasıl kadınlara ilginzii kesemiyorsanız durum bizde de öyle diyor

• çocuğuma gerekli eğitimi veririm. tercihleri yüzünden ne çeşit şeylerle karşılaşabileceklerini elimden geldiği kadarıyla anlatır, ve hayatlarındaki şeyleri benimle paylaşmalarını rica ederim böylelikle yanlış bir şey yapmadan haberlerim olur. bunun dışında ne yaparlarsa yapsınlar kendi tercihleri. benim sunmak istediğim tek şey bilgim ve tecrübelerim olurdu.

edit: ha belli bir olgunluğa erişene kadar tercih mercih dinlemem ben ne dersem o olur ama yine nedenlerini de anlatırım. belli bir olgunluğa eriştiklerinde ne yaptıkları beni ilgilendirmez yalnızca dediğim gibi bilgeliğimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 27 Ağustos 2021; 15:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

çocuğuma gerekli eğitimi veririm. tercihleri yüzünden ne çeşit şeylerle karşılaşabileceklerini elimden geldiği kadarıyla anlatır, ve hayatlarındaki şeyleri benimle paylaşmalarını rica ederim böylelikle yanlış bir şey yapmadan haberlerim olur. bunun dışında ne yaparlarsa yapsınlar kendi tercihleri. benim sunmak istediğim tek şey bilgim ve tecrübelerim olurdu.

edit: ha belli bir olgunluğa erişene kadar tercih mercih dinlemem ben ne dersem o olur ama yine nedenlerini de anlatırım. belli bir olgunluğa eriştiklerinde ne yaptıkları beni ilgilendirmez yalnızca dediğim gibi bilgeliğimi sunarım.

Kac yas mesela senin dedigin olgunluk

Bu komşunun kızı 18den ufakmis zaten buyuk olsa kesin kacardi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [delete from big topic]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz şeylerin zorla olabileceğini düşünmek, dövmek asmak kesmek tamamen nefsani ve kontrol manyağı bir ebeveyn tarafından yapılabilir. Çocuğa düzgün bir eğitim ve çevre sağlamaya çalışırsın ona rağmen böyle bir dönüşüm geçiriyorsa da yapabilecek pek bir şeyin olmaz. Kendi hayatına bakıp örnek olmaya çalışırsın en fazla. Türk ailelerin en büyük sorunu ailedeki kimsenin bireyselliğini sağlayamaması.

• Ona bunun onur kırıcı ve günah bir davranış olduğunu söylerdim.

Beni dinlemezse kendi haline bırakırdım.
    Onun günahını bana yazmazlar herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7923480B

Bu tarz şeylerin zorla olabileceğini düşünmek, dövmek asmak kesmek tamamen nefsani ve kontrol manyağı bir ebeveyn tarafından yapılabilir. Çocuğa düzgün bir eğitim ve çevre sağlamaya çalışırsın ona rağmen böyle bir dönüşüm geçiriyorsa da yapabilecek pek bir şeyin olmaz. Kendi hayatına bakıp örnek olmaya çalışırsın en fazla. Türk ailelerin en büyük sorunu ailedeki kimsenin bireyselliğini sağlayamaması.

O çocuğu zorla değiştirmeye çalışanlar dövmeye çalışanlar farkında değil fakat o çocuk daha fazla değişecektir daha çok bireyselleşicektir bu hiç sekmez tek kötü yanı çocuklarında travma bırakıyorlar psikolojileri bozuk oluyor eğer o çocuğu dövmeseler anlayışla karşılasalar belkide küçük de olsa o çocuğu kendileri gibi yapma şansları var ama zorbalıkla bu şansı kaybediyorlar

• Dayak bunu çözmez şiddet hiç çözmez i,ne de olsa kaşar da olsa benim çocuğum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

benim konuştuğum geyler elimden gelenin fazlasını yaptım gey olmak istemedim çok uğraştım denemediğim yol kalmadı dini yollara bile başvurdum psikologlara gittim yapmadığım şey kalmadı yıllar yılı çözemedim artık pes ettim diyor siz nasıl kadınlara ilginzii kesemiyorsanız durum bizde de öyle diyor

Alıntıları Göster

Hic kizla yapmislar mi? Bence en iyi cozumu budur gayliğin. Guzel bi kizla yapsinlar bi kez bak bakalim ne oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 27 Ağustos 2021; 18:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Hic kizla yapmislar mi? Bence en iyi cozumu budur gayliğin. Guzel bi kizla yapsinlar bi kez bak bakalim ne oluyor.

Alıntıları Göster

Hocam bu dahiyane fikirle dünyadaki eşcinselliği bitirdiniz helal olsun 

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Alıntıları Göster

senin yanına aşırı yakışıklı erkek gelse gey mi olacan reis öyle olmuyor maalesef ve evet bazıları taş gibi kızlarla iletişim kurmuş gram hareketlenme olmadı diolar

• Muhafazakar ailenin öyle kızı çocuğu olamaz. Hadi ****lik hormon işi ona bir şey yapılamaz ama kıza eğitimi aile verecek sonuçta muhafazakar aileden eğitim almış teşhir derecesinde açık giyinen kaç kız gördün hayatında :)

Ha illa vardır istisnai kişiler ama onlar da zaten aileden dışlanırlar. Muhafazakarlar böyle konularda müsamaha göstermez.

Tabi gerçekten muhafazakar bir aileden bahsediyorum.. Muhafazakarmış gibi yapan yada sırf ay elalem ne der diye ortada dolaşanları saymıyorum.

Onlar çevrelerine göre şekil alan amip gibi terliksi hayvan gibi bir şey. Her şekle girebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 27 Ağustos 2021; 21:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Muhafazakar ailenin öyle kızı çocuğu olamaz. Hadi ****lik hormon işi ona bir şey yapılamaz ama kıza eğitimi aile verecek sonuçta muhafazakar aileden eğitim almış teşhir derecesinde açık giyinen kaç kız gördün hayatında :)

Ha illa vardır istisnai kişiler ama onlar da zaten aileden dışlanırlar. Muhafazakarlar böyle konularda müsamaha göstermez.

Tabi gerçekten muhafazakar bir aileden bahsediyorum.. Muhafazakarmış gibi yapan yada sırf ay elalem ne der diye ortada dolaşanları saymıyorum.

Onlar çevrelerine göre şekil alan amip gibi terliksi hayvan gibi bir şey. Her şekle girebilirler.

Bunu demek için geldim. Şahsen çocuğu doğduğu andan itibaren öyle bir yetiştiririm ki Allah'ın da izniyle bu tarz sorunlar yaşanmaz diye düşünüyorum.

• Ateist muhafazakarım ben  

• quote:

Muhafazakar ailenin öyle kızı çocuğu olamaz. Hadi ****lik hormon işi ona bir şey yapılamaz ama kıza eğitimi aile verecek sonuçta muhafazakar aileden eğitim almış teşhir derecesinde açık giyinen kaç kız gördün hayatında :)

Hocam antalyada annesi türbanlı olup kizi acik sacik giyinen cok gordum sen ic anadoluda falan yasiyorsun sanırım

Mesela benim almanci amcamin kızı suanda bir alman cocukla sevgili amcam hard seriatci manyak bir herif hicbir halt yapamiyor kizina kızı da oyle cok buyuk değil benden ufak 18 22 arası bir sey ailesi ile yaşıyor normalde İslam'da kadının hristiyan erkekle olmasi HARAM biliyorsun

Bir yastan sonra insanlara laf geçirebilmek imkansizdir bence ya aileden dislasan bile gene de basa bela

Bu devirde bu riskleri bilerek cocuk yapmak büyük kumar benim oglum gay olsa aklimi oynatirim Allah korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hocam antalyada annesi türbanlı olup kizi acik sacik giyinen cok gordum sen ic anadoluda falan yasiyorsun sanırım

Mesela benim almanci amcamin kızı suanda bir alman cocukla sevgili amcam hard seriatci manyak bir herif hicbir halt yapamiyor kizina kızı da oyle cok buyuk değil benden ufak 18 22 arası bir sey ailesi ile yaşıyor normalde İslam'da kadının hristiyan erkekle olmasi HARAM biliyorsun

Bir yastan sonra insanlara laf geçirebilmek imkansizdir bence ya aileden dislasan bile gene de basa bela

Bu devirde bu riskleri bilerek cocuk yapmak büyük kumar benim oglum gay olsa aklimi oynatirim Allah korusun

Alıntıları Göster

İstanbul da yaşıyorum. Nadir örnekler vardır ama genellikle çok küçük yaştan eğitimi verirler kıza istesen bile öyle bir şey giydiremezsin.

Mesela benim kız kardeşim var 22 yaşında kapalı değil ama kısa etek zorla giydirsen giymez örneğin.. Çünkü biz ona ailemize uygun bir eğitim verdik nasıl oturulur kalkılır konuşulur davranılır ne giyilir ne giyilmez nerede ne uygundur hepsini zamanında öğrendi.

Şimdi onu zorlasak bile öyle saçma sapan bir şeyi giymez bilir kendisine yakışmayacağını.

• quote:

İstanbul da yaşıyorum. Nadir örnekler vardır ama genellikle çok küçük yaştan eğitimi verirler kıza istesen bile öyle bir şey giydiremezsin.

Mesela benim kız kardeşim var 22 yaşında kapalı değil ama kısa etek zorla giydirsen giymez örneğin.. Çünkü biz ona ailemize uygun bir eğitim verdik nasıl oturulur kalkılır konuşulur davranılır ne giyilir ne giyilmez nerede ne uygundur hepsini zamanında öğrendi.

Şimdi onu zorlasak bile öyle saçma sapan bir şeyi giymez bilir kendisine yakışmayacağını.

Alıntıları Göster
    Hocam 22 yasinda 99 nesli o onlarda bir sorun yok zaten oturakli insanlqr benim cevrem de hep 95 99 arasi

Ama yeni nesil öyle degil 15 19 arasi gençler liseliler falan kayisi kopardi ben diyim sana konyaalti sahiline ne zaman insem turbanli annelerin yanında şortlu askili kızları oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.