Şimdi Ara

Muhabir Janna Alınmaya Değer Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce Muhabir Janna için 1820 RP vermeye değer mi? Main support ve Janna'yı da çok seviyorum. Kötü oynasan bile risksiz bir champ. Sizce alınır mı?

• gerek yok bence o kadar iyi degil onun yerine baska skin alirsin fiyatini karsilamiyor cok aksiyonu yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obsesif. kullanıcısına yanıt
    Seviyorsan al bence. Ben aldım ama pişmanım, skinsiz hali daha hoşuma gidiyor. 520 lik bi skini var beyaz saçlı o oyunda daha güzel görünüyor.
  • Bana göre hayır yine de böyle şeyler kişisel tercih önemli olan

• Lilith Immaculate kullanıcısına yanıt
    Fırtına Janna? Bende o var da ne bileyim efektsiz ya, bide sevidğim bir karakter olduğu için almak istiyordum ama çoğu kişi alma diyor şaşırdım ne yapacağımı.
  • Obsesif. kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi değil sen oynuyorsun sonuçta, eğer aklında kalacaksa al. Ben bi hevesle aldım severek oynadım sonra normal hali daha cazip geldi nedense
  • Support main ve Janna seven biri olduğumdan çıktığı gibi aldım. Janna'da 3 skin var ve en az kullandığım bu olmuştur sanırım. Hiç ısınamadığım bir skin, bu benim fikrim. Zevkler ve renkler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çöp sakın alma.
  • frost queen janna daha iyi kesinlikle
  • Janna useless.

• Bana göre Frost Queen daha güzel , efektler Forecast da daha fazla ama Frost Queen in tipi oyunun temasına daha uygun geliyor bana. Kısacası başkalarına sorma için rahat edicekse al.
  • Daha güzel skinleri var
  • Main sup ve Janna oynamayı seviyorsun. Al ozaman qnq güzel skin.

• Bence çok güzel ama önce bir mk jogo gibi bir program ile dene beğenirsen alırsın.
  • hoşuna gidiyorsa al. tek sıkıntı şuan janna pek kullanılmıyor :) yoksa kostüm güzel
  • lee sin kha zix vi ve elise dışında hiç bir şampiyon skin hak etmiyor bence
  • Oyunu hangi dilde kullandığına bağlı. Eğer Türkçeyse kesinlikle alma, Türkçe seslendirmesi rezilliğin son noktası ama İngilizce seslendirmeyle fena bir skin değil bence, zamanında main Jannayken almıştım, sevmiştim gayette ama şimdi Janna oynamadığımdan kullanmıyorum bayadır, Janna'nın meta dışı bir hero olmasına göz önünde bulundur, eğer sıkıntı değil ben oynuyorum Janna diyorsan al bence
  • Bence o kadar rp'ye değmez Janna'nın daha iyi skinleri var
  • Hepsi var sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun içi efektlerini izle videodan bi gör ona göre al.ama bence güzel.her skill efektini değiştirmişler.hele ulti atınca çıldırıyo çok hoşuma gidiyor.para verilebilecek bir skin bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.