Şimdi Ara

muhabbetkuşumu ele alıştırmamda yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • abilerim ablalarım herkese merhaba benim iki tane kusum var birisi 4senelik erkek eşi öldü birde onun oğlu var 2senelik yavrulamışlardı eskiden 4yaşındaki kuşum hep elime gelir kafama konardı ama bugün birşeyler oldu kuş elime geliyor fakat 10-20 saniye durup geri iniyor kafamada gelmiyor kafamı uzatıyorum sadece saçlarımı çekiştiriyor elime gelincede elimi hafifçe ısırıp ne olduğunu anlamaya çalışıyor sonra geri kafesine diğer kuşun yanına gidiyor eskiden elime alışıktı şimdi pek gelmiyor nolur bana yardım edebilir misiniz



  • Merhaba petshoplarda satılan kuş krakerleri var. Bunları vererek sana alışmasını sağlayabilirsin. Yalnız en önemlisi kesinlikle korkutma elime alacağım diye. Çok nazik bir şekil de yaklaşmalısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet-Akın -- 24 Kasım 2017; 14:14:8 >
  • Anladığım kadarıyla eşide 4 yıllıktı doğrumu ? Hoş yavrulamış yavrusu 2 yaşında diyorsunuz iyi kötü 3-4 senedir beraberler. Eşi varkende aynı şeyi yapıyormuydu ? Bu durum eşi öldükten sonra olmaya başladıysa yanına yeni eş tut. Hayvan eşi olmadığı için strese girmiş olabilir. Alışkanlıkları var sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.