Şimdi Ara

Muhabbet kusumun sorunu var sanirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle simdiden zaman ayirip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim. 4 gun once petshoptan muhabbet kusu almistim. Yeni ev arkadasima ben simdiden cok alismis olsamda o yeni bir ortama geldigi icin tepkileri neredeyse yok gibiydi. Calisma masamin ustune koydum,3. gunde biraz alisir gibi oldu bana fakat bu sabah devamli uyku halinde ve kabarikti tuyleri. Beni gordugunde nefesi hizlaniyor ve devamli kuyrugu titriyor. Aldigim yeri aradim ve bana camin kenarindan derhal alip kafesin ustunu ortmemi soylediler. Simdi biraz daha iyi gibi fakat cok mutsuz ve hasta gibi. Hic kipirdamiyor, tunekte oylece duruyor. Yemek ve su da ictini gormedim, ben vermeye calisiyorum ama benden de korkuyor hala. Bu arada tunegin ustunde hareket eden bocek gibi birsey gordum. Bit olabilir mi? Mecbur elime alip bakmak zorunda kaldim birsey goremedim ama az olan guvenini de kaybettim. Evde hasta yakinim var, eger bit falan varsa ailemden birinin sagligini tehlikeye atmak istemiyorum. Kasinmiyor ama gordugum sey ufak mikroskopik bir bocek gibiydi. Karisik oldu yazdiklarim ama sonuc olarak ev arkadasim cok mutsuz ve hasta gibi mutsuzlugundan kendimi suclu hissediyorum.Bit varsa insan sagligini etkiler mi cunku aile yakinimin ciddi olan saglik sorunlarini riske atmak istemiyorum
    Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim. Hepinizin bayrami mubarek olsun.

• Kuşdaki bit insana bişey yapmaz diye biliyorum ilaçları var kafese yada kuşun kanat altlarına uygulayabilirsiniz size tavsiyem onla fazla ilgilenmemeniz cam kenarından almanız iyi olmuş yel almıcak bi kör noktaya koyun kafesi en önemliside kuşu elineze almayı bi süre bırakın kuş elinize kendi geliyosa sorun yok ama yakalamak için uğraşıyorsanız kuş o sırada istemiyodur ele alınmak yemini suyunu günlük değiştirin dinlenmesine müsade edin.
  • kusunuzun resmini ve kafes tabanı resimlerini yüklemeni rica ediyorum öncelikle kus ceyranda kalmıs ishal olmus büyük ihtimal veya aldıgınz zaman ishaldi kusun biti size sorun yaratmaz kusu rahatsız eder kusun tüy yollamasına neden olur parazit spreyleri ve damlalar var birini alıp kafesi ve kusu spreyliceksiniz kusunuz cok yeni daha ortama alısma sürecindede olabilir kabarma ve halsizlik ama hasta oldugunu düsünüyorum ben kusun poposu önemli bu durumda popo temizmi pislik yapısıyorsa pisse ishaldir veterinere götürmen ilaç alman gerekir ölür yoksa kusun resim koyarsan yardımcı olmaya calsısırım
  • Yardimci oldugunuz icin cokhttps://store.donanimhaber.com/85/35/ef/8535ef087e3369df814e1a563d3b6177.jpghttps://store.donanimhaber.com/7a/8b/b6/7a8bb6eb705a26b455d4a1e747e347b6.jpg tesekkur ederim. Beni gorunce eskisi kadar korkmuyor hatta yemliginden yemek yemedigi zaman elimden yiyor fakat hala bana karsi cok soguk tavirlari:) Bugun yine tahtanin ustune nokta seklinde birseyler gordum ama sanirim yem artiklari emin olamadim. Tuyleri hafif dokuluyor ama yoldugunu gormedim. Yine hafiften sanirim normal olarak kasiyor tuyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ece_m90 -- 8 Ekim 2014; 4:10:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ece_m90

Yardimci oldugunuz icin cokhttps://store.donanimhaber.com/85/35/ef/8535ef087e3369df814e1a563d3b6177.jpghttps://store.donanimhaber.com/7a/8b/b6/7a8bb6eb705a26b455d4a1e747e347b6.jpg tesekkur ederim. Beni gorunce eskisi kadar korkmuyor hatta yemliginden yemek yemedigi zaman elimden yiyor fakat hala bana karsi cok soguk tavirlari:) Bugun yine tahtanin ustune nokta seklinde birseyler gordum ama sanirim yem artiklari emin olamadim. Tuyleri hafif dokuluyor ama yoldugunu gormedim. Yine hafiften sanirim normal olarak kasiyor tuyleri.

Kuş yetişkin alışması zaman alır konuşturması da zor olur tahminimce 1 yaşından büyük.yine de bir şansınız deneyin olmadı eş alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.