Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Tuhaf Davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. haftası oldu Paşa hazretlerinin. Şimdi Paşa'yı ilk satın aldığımda korkuyordu benden, elime almaya çalıştığımda korkup kaçıyordu.

Bu sabaha kadar öyleydi en azından. Bu sabah çılgın gibi ötmesinden dolayı erkenden uyandırdı beni. Kafesin içinde garip garip hareketler yapıyordu. Kafesin parmaklıklarına tırmanıp en tepeden kendini aşağı atıyordu, koşturuyordu falan. Yemliğin ayaklığına kafasını sokup vücudunu da geçirmeye çalışıyordu. Zarar görmesin diye çıkartmak istedim, elime geldi. Elime alınca da gayet uysal ve hareketsiz şekilde elimde duruyor. Sadece nadiren de olsa parmağımı gagalıyor, onun dışında elimde çok uysal bugün.

Sıklıkla kafesten çıkarttığımı da belirteyim ama ne zaman çıkartsam kafese dönmeye çalışırdı. Bugün ise dediğim gibi tamamen farklı davranıyor. Paşa erkek ve henüz 1.5 aylık.

Bu durum normal mi? Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• %99.99 dışarı çıkma isteği. enerjisini dışarda atma isteği. kuşların çoğu sabah 6 gibi ötmeye başlıyor, hapishaneden dışarı çıkıp uçmak için. kuşa dolap üstü filan konacağı yer varsa güvenli, oyun parkı filanda bak googleye muhabbet kuşu oyun parkı yaz. güzel yer yap inmez oraadn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

m.kuşları karga gibi filan değiller. max 20-30 saniyelik uçma güçleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 11 Aralık 2019; 20:15:4 >
    Muhabbet kuşum çok kaşınıyor
    10 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.