Şimdi Ara

muhabbet kuşum teletırmanıyor yat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 tane çift muhabbet kuşum var daha 4 aylıklar 1 aylık aldım yani bizde kalalı 3 ay oldu bna daha alışmadılar kaçıyorlar herşeylerini verşyorum geleli hergün tele tırmanıp telde uyuyorlar sadece su ve yem yiyorlar marul felan veriyorum o tarz seyler ama hiç yemiyorlar ne yapmalıyım arada haftada1 salıyorum odada güzelce uçuyorlar ama sokması ayrı bi dert birde kum gerekiyormu arkadaşlar gaga taşı var lütfen yardım 15 yaşındayım aynı zaman da kaç aylıken yavruluk koymalıyım daha ağızlarına hiç kusmadılar arada dövüşüyorlar foto atcağımm

3 aydır sana alışamamasının anormal olduğunu düşündün mü hiç? muhabbet kuşlarını çift alırsan seninle değil kendi aralarında anlaşırlar ve haliyle sana alışamazlar. sana alışmasını istiyosan eğer farklı odalara farklı kafeslere ayırmalısın ve ayrı ayrı eğitmelisin birbirlerini bir müddet görmemeliler ki seninle ilgilensinler sana alışsınlar. Erkek muhabbet kuşları genellikle 1 yaşında kızışırlar eş isterler yani daha çok var yavrular için (istisnalar olabilir) marulu elmayı falan ne yemesini istiyorsan önce kafese as zaten yeşilliğe hiç bir kuş hayır diyemez. mandal kullanabilirsin iyice yıkayıp.(marulu iyice kurut yoksa ishal olur ölümcül olabilir.) kuş zaten eninde sonunda gelip tadına bakacaktır ne koyduysan. Eline alıştırman lazım kuşlarını dediğim gibi ayrı ayrı yapmalısın. eline alıştıktan sonra zaten direk arkadaşlığınız başlıyo. Ani hareketler yapıp ürkütmemeye çalış ismini tekrarla normal ses tonuyla konuş hergün 1 haftaya kalmadan sana çok rahat alışıyorlar. ben günde iki kez sabah akşam salıyorum hafta içi, hafta sonu neredeyse hep dışarıda :D bu söylediklerimi yap 1 haftaya çok iyi arkadaş olursunuz diye umuyorum. benim kuşuma 2 hafta 2 gün oldu omzumdan inmiyo haftada bir de yumurta haşla sarısı iyice pişsin katılaşsın kabuğunu sahanda ez toz gibi olana kadar biraz havuç rendele birleştir ver mama olarak hepsini bitiremiyo ama çok seviyo benimki muzu elmayı portakalıda çok seviyo bu arada:D ilgilen yemine suyuna mamasına bak zaten erkek olan eş istediği zaman bazı belirtileri oluyo ozaman birleştirisin kuşlarını sonraaa gelsin bebeler...

• SAOLL TEŞEKÜRLERRRRRR

Orijinalden alıntı: 06akt06

SAOLL TEŞEKÜRLERRRRRR

yaza doğru ravruluk tak. sakın ayırma kuşları onlar birbirini alışmışlardır 3 ayda. eğer ayırdımı odada rahat bırakmazlar üzütünden sıkıntıdan ölebilirler. yaza doğru yuvalık tak çocuk yaptılar mı onları eğitirsin küçük yaşta

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

SAOLL TEŞEKÜRLERRRRRR

yaza doğru ravruluk tak. sakın ayırma kuşları onlar birbirini alışmışlardır 3 ayda. eğer ayırdımı odada rahat bırakmazlar üzütünden sıkıntıdan ölebilirler. yaza doğru yuvalık tak çocuk yaptılar mı onları eğitirsin küçük yaşta

Haklisin hocam uzuleceklerini hic dusunmemistim :(
  • ama daha hiç kusmadılar kurda yapmıyorlar uyurken ikiside tam zıt tele tırmanıp orda uyuyor ama dışarı çıkardımdada hem hiç içeri girmiyorlar (kafese) hemde hep ikisi dolaşıyorr nası bi şi anlamadım yaaaaa içeri sokmak içinde çok ürkütüyorum sanırım
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşum çok kaşınıyor
    10 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Yabani
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tony montana ltfnn yardım ettt allah razı olsunn
    quote:

Orijinalden alinti: 06akt06

tony montana ltfnn yardim ettt allah razi olsunn

içeri girmemesiinn sebebi hapishaneye dönmemek istemesidir. sen dışarımı istiyorsun yoksa hapishanemi :)

Kur içinde erken oldukları için yaza doğru haziran temmuz gibi tak yuvalığı alışma süreçi 1-2 ayda alıştımı ondan sonrada kızışıyorlardır. kusma gördümü yeterlidir büyüdüğünü anlarsın.
  • çok teşekürler bugün ballı kraker yaptım 3 adet süper oldu afiyetle yiyorlarr bu arada o marul vs seyleride yrn deniyeceğim inş yerler tekrar çok tşk saol sorum olduğunda sorsam cevaplarsın değilmi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.