Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kuşum yemlerini tek tek alıp su kabının içine bırakıp dolduruyor sonrada bakmasak susuz kalacak bunun sebebi nedir ne yapmam lazım? kuş yemi olarakta champion kullanıyorum vitaminli muhabbet kuşu yemi.
up
yokmu bilen bir arkadaş...
Suluğunu uzağa koymayı dene ve daha iyi bir yem kullan ve kuş kumu kullan. Yemleri suya attıktan sonra yiyor mu? Bu önerilerim büyük ihtimal sorunu ortadan kaldıracak.
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
Suluğunu uzağa koymayı dene ve daha iyi bir yem kullan ve kuş kumu kullan. Yemleri suya attıktan sonra yiyor mu? Bu önerilerim büyük ihtimal sorunu ortadan kaldıracak.
hayır yemleri oraya biriktiriyor yemiyor,başka yem koyduğum zamanda yemiyor,kafes normal kafeslerden nasıl uzaga koyabilirmki?bu arada kafesimde 2 kuş var biri 4-5 yaşları arasında (yemleri suluğa bırakan) diğeride 1 yaşında ikiside erkek. kız die aldım erkek çıktı
2 erkegin hele yetişkin 2 erkek muhabbetin aynı kafeste bırakılması cok büyük sorunlara yol açar, en güzeli 2 kuşada güzel 2 dişi kuş seçtirmektir. suluğu yemle doldurma konusuna gelirsek birçok sebepten yapabilirler; dikkat çekmek için, sindirme problemleri yüzünden, oyun vs. vs. kuşun genel durumunun araştırılması gerekir.
derhce güzel özetlemiş. Ben sindirme problemi olduğunu sanıyorum ama dediği gibi 2 erkek kuş da davranış bozukluklarına yol açabilir. Ondan da böyle birşey yapıyor olabilir.
2 erkegin hele yetişkin 2 erkek muhabbetin aynı kafeste bırakılması cok büyük sorunlara yol açar, en güzeli 2 kuşada güzel 2 dişi kuş seçtirmektir. suluğu yemle doldurma konusuna gelirsek birçok sebepten yapabilirler; dikkat çekmek için, sindirme problemleri yüzünden, oyun vs. vs. kuşun genel durumunun araştırılması gerekir.
katılıyorum ayrıca derhce söylemeden edemeyeceğim imzan çok ilgimi çekti çok güzel
Bence kuşunun çiftleşmesi gerekiyor. Bahsettiğin türde davranışlar yuva hazırlığı olabilir. Arkadaşımın kuşu da yemleri tek tek biriktirip aynasına yapıştırıyordu, veteriner eş alın çiftleşmek istiyor dedi. Deiği gibi de oldu, eşten sonra düzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: cemil27
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kuşum yemlerini tek tek alıp su kabının içine bırakıp dolduruyor sonrada bakmasak susuz kalacak bunun sebebi nedir ne yapmam lazım? kuş yemi olarakta champion kullanıyorum vitaminli muhabbet kuşu yemi.
kaç yaşında ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme