Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Öldü :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 sene 59 gündür baktığım muhabbet kuşum Çayır'ı bu sabah uyandığımda ölü olarak gördüm.Yaklaşık 2-3 saattir ağlıyorum gözlerim acıyor artık kendimi çok kötü hissediyorum.Üzüntümü biraz da olsun unutmak için ne yapmamı önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Muhabbet Kuşunuzun Ölümüyle İlgili Bilgiler

Sevgili kuş severler, muhabbet kuşunuzun ölümüyle karşılaşmanız durumunda, bu zorlu süreçte aşağıdaki bilgilerin yardımcı olacağını umuyoruz.

Kuşunuzun Ölümüne Neden Olan Günah

Muhabbet kuşlarının ölümü, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve bunların çoğu bir günah değildir. Doğal nedenler, kazalar, hastalıklar ve yaşlılık, kuşların ölümüyle sonuçlanabilecek yaygın faktörlerdir.

Kuşunuzun ölümüne neden olan koşulların çoğunu kontrol edemezsiniz. Ancak, kuşunuza uygun bakım ve ilgiyi göstererek yaşam süresini uzatabilir ve yaşam kalitesini artırabilirsiniz.

Yas Tutma Süreci

Kuşunuzun kaybı, yas tutma sürecini gerektirebilir. Bu süreç, bireyler arasında değişmekle birlikte, aşağıdaki aşamaları içerebilir:

• İnkar
    • Öfke
    • Pazarlık
    • Depresyon
    • Kabul

Yas tutma sürecini yaşamanıza izin verin ve duygularınızı bastırmayın. Çevrenizdeki sevdiklerinizle konuşmak ve destek almak, bu zorlu zamanı atlatmanıza yardımcı olabilir.

Sonuç

Muhabbet kuşunuzun ölümü, üzücü ve zorlu bir deneyim olabilir. Ancak, kuşunuzun ölümüne neden olan koşulların çoğunun bir günah olmadığını ve yas tutma sürecini sağlıklı bir şekilde yaşamanın önemli olduğunu unutmayın. Kuşunuzu kaybetmenin acısı zamanla hafifleyecek ve hatıralarıyla teselli bulacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilirim o acıyı dostum Allah Rahmet Eylesin, evde bir boşluk oluyor sanki
  • Zamanla alışırsın,99 depreminde biz de kaybetmiştik.Heyecandan ölüvermiş kerata.
  • Uzuldum cidden benim de vardi gozum gibi bakardim ama benim isguzarligim yuzunden oldu Daha da almam cok baglaniyor insan bak aklima geldi yine uzuldum ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.21 Gigawatss

Bilirim o acıyı dostum Allah Rahmet Eylesin, evde bir boşluk oluyor sanki

Hayvanlar için Allah rahmet eylesin denilmez dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezizekalı

Zamanla alışırsın,99 depreminde biz de kaybetmiştik.Heyecandan ölüvermiş kerata.
  • quote:

Sağ olasın gerçekten öyle oluyor evde sürekli konduğu bir avize vardı alışkanlık olmuş istemeden bakıyorum ama göremiyorum orada :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Uzuldum cidden benim de vardi gozum gibi bakardim ama benim isguzarligim yuzunden oldu Daha da almam cok baglaniyor insan bak aklima geldi yine uzuldum ya :(
    bizim de vardı çok eskiden memlekete tatile gidecektik amcama emanet bıraktım kuşu o zamanlar evlerde soba vardı tabi bir oda sıcak diğerleri buzhane gibi gitmiş bi gece soğuk odanın birinde unutmuş kuş soğuktan ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oneylimm

quote:

Sağ olasın gerçekten öyle oluyor evde sürekli konduğu bir avize vardı alışkanlık olmuş istemeden bakıyorum ama göremiyorum orada :(

Alıntıları Göster
    Bizdeki de geberse keşke lan akşam olunca sanki birisi gırtlaklıyo çingan gibi bağrıyor ama öyle böyle bağırmıyor ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Ne deniyor dostum
  • quote:

quote:

quote:

Ne deniyor dostum

Bişey denmiyor dostum ölmüş denilebilir.
  • quote:

quote:

hayvanlar için Allah zaten rahmet edicektir
    fakat bunu söylemenin yanlış bir yanı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verse Parchalarya

Aogggggg :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: peketo96

quote:

quote:

Günah dostum hatta hayvanlar için ölü bile denmez tartışma çıkmasın diye öyle dedim hayvanlar leş olur.

Başka bir taraftan bakalım

Bir kuş veya başka evcil hayvan ölünce arkasından Allah rahmet eylesin Allah taksiratını affetsin huzur içinde yatsın falan denilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Bizdeki de geberse keşke lan akşam olunca sanki birisi gırtlaklıyo çingan gibi bağrıyor ama öyle böyle bağırmıyor ya...

Abi bakmıyacaksanız almayın. O ilgilenmediğiniz için bağırıyo ciyak ciyak. İlgilenin hemen sakinleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Abi bakmıyacaksanız almayın. O ilgilenmediğiniz için bağırıyo ciyak ciyak. İlgilenin hemen sakinleşir.

Alıntıları Göster
    Şuanda ekranın üstünde duruyor eğer ölürse helak olurum ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peketo96

quote:

quote:

Günah dostum hatta hayvanlar için ölü bile denmez tartışma çıkmasın diye öyle dedim hayvanlar leş olur.

Başka bir taraftan bakalım

Bir kuş veya başka evcil hayvan ölünce arkasından Allah rahmet eylesin Allah taksiratını affetsin huzur içinde yatsın falan denilmiyor.

günah filan değil ne uyduruyorsun

söylenmesi doğru değil hayvanlar yaptıklarından sorumlu olmadıkları için zaten rahmet görecekler

sen yine de Allah rahmet eylesin dersen zaten olucak birşeyi tastik etmiş olursun

günahla filan alakası yok yanlış yönlendirmeyelim lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Alıntıları Göster
    bu oyunu oynardı bizimkisi

• quote:

Orijinalden alıntı: gezizekalı

bu oyunu oynardı bizimkisi

Alıntıları Göster

• Git 10 liraya kuşçularda satılıyor al bi tane daha üzülecek ne var. Hay yarabbim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.