Şimdi Ara

Muhabbet Kusum gunlerdir boyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne oldu bilmiyorum. Gunlerdir boyle koseye sinip kaliyor. Kafesini dagitma gibi bir huyu var, 2gune bir temizliyoruz fakat 1 gecede resmen icine ediyor. Kendine de dokundurmuyor bir garip oldu. Bu kus hic boyle degildi?

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Ne oldu bilmiyorum. Gunlerdir boyle koseye sinip kaliyor. Kafesini dagitma gibi bir huyu var, 2gune bir temizliyoruz fakat 1 gecede resmen icine ediyor. Kendine de dokundurmuyor bir garip oldu. Bu kus hic boyle degildi?

yuvalğı varmı ? tam net değil ama dişi gibi gözüküyor bir yuvalık alan yumurtlama yapabilir

• Disi evet ayrica yuvaligida var ama sadece 1 saat kadar komsunun ekrek kusu ile beraber kaldi. O sure icinde kaynastiklarini sanmiyorum bile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • su an telleri yapışıyorsa dışarı çikmak istiyordur. kuşlar çiftleşmedende yumurta yapıyorlar ama boş kalıyor çocuk olmuyor yani. yuvalık takın bir eş alın . kuşun psikolojisinde bozmussunuz zaten ona misafir getirip umut verip tekrar erkek kuşu almıssınız.
  • o duruşu benim kuşum elime almak isteyince yapıyordu. elimi ona doğru getirecek olsam gagasını açarak bağırıyordu. parmak harici elinize özellikle avuç içine almayın, almayı denemeyin kesinlikle. yumurta hakkında tecrübem yok.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.