Bildirim
Muhabbet Kusum gunlerdir boyle?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bilmiyorum ya -
-
su an telleri yapışıyorsa dışarı çikmak istiyordur. kuşlar çiftleşmedende yumurta yapıyorlar ama boş kalıyor çocuk olmuyor yani. yuvalık takın bir eş alın . kuşun psikolojisinde bozmussunuz zaten ona misafir getirip umut verip tekrar erkek kuşu almıssınız. _____________________________ -
o duruşu benim kuşum elime almak isteyince yapıyordu. elimi ona doğru getirecek olsam gagasını açarak bağırıyordu. parmak harici elinize özellikle avuç içine almayın, almayı denemeyin kesinlikle. yumurta hakkında tecrübem yok. _____________________________ Prey. Hunt. Hunter.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler