Bildirim
Muhabbet kuşu olan içeri bi bakabilir mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elinle yem ver bi süre. Yemlik koyma kafesine. -
yavruysa tam uçamayabilir,bizim kuş da ilk başlarda uçamamıştı.
eline alıştırmak içinse ilk olarak avcuna biraz yem al ve avcundan yem yedir ona,eline teninin kokusuna alışsın,sonra parmağına çıkmasını öğretirsin,gagasını falan okşarsın alışır,biraz sabır gerektiriyor.
ha bir de kuşunun erkek olduğundan emin ol,dişiyse alışabilir mi bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodie*
Elinle yem ver bi süre. Yemlik koyma kafesine.
Katılıyorum.Arada konuş kuşla onla ilgilendiğini farketsin.
Bu arada adı Pompişmi?(söylemeden edemiyorum
)
-
ekmek parçası,kağıt gibi oynıyacağı yiyeceği şeylerle ona yaklaş ancak eline sakın alma sevmez kuşlar rahatsız olur.Kendisi sana alıştıkça ve güvendikçe yaklaşır sende onun boynunun altını,başını kaşıyarak ödüllendirirsin -
Kafesin içine elini sokma (yem değiştirme, temizlik dışında). Serbest bırak biraz uçsun odaya alışır. Daha sonra üzerine fazla gitmeden eline yem döküp bekle. O yemi görünce 4-5 dk izler seni çaktırmadan. Tehlikeli olmadığını anlayınca yavaş yavaş yaklaşır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X