Şimdi Ara

Muhabbet kuşu , kafesi ve aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldım aldım eşime hediye olarak ama bakamayacağını sölediği için satıyorum.

Resimde gördüğünüz pirinçten geniş 2 katlı ev tipinde ithal kafes. 2 adet yemlik, 2 adet çubuk ve salıncağı ile. Sıradan dandik kafeslerden değildir.

Mavi beyaz özel cins muhabbet kuşu. Resmini ekleyeceğim. Normal muhabbet kuşundan iki kat daha pahalı cins bir kuştur.

Suluk

Yavru muhabbet kuşu yemi ( bir miktarı kullanıldı)

Vitamini

Gaga taşı ( Şuan takılı)

Kumu ( bir miktarı kullanıldı)

Etrafı kirletmemesi için tül.

Daha yeni aldım. Aldığım fiyatın yarısına 70 ytl ye vericem.( bana 130 ytl ye mal oldu) Yanlız alıp satmak için alanlar diğilde kuşa bakacak birine satmak istiyorum.

İstanbul bulgurludan gelip görerek alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz2020 -- 22 Şubat 2009; 2:54:27 >

• pm..

edit:arkadaş fiyatı 60 lira olarak yazmış iken ben almak isteyince 70 tl yaptı.
    almak isteyenler dikkat edin her an 80 olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 22 Şubat 2009; 3:07:37 >
  • doğru ilk 60 ytl yazdım. 70 ytl de para değil yine yarı.

Neden 70 yaptım derseniz. 60 ytl yazdım, flyingraper 50 ytl olmazmı diye pazarlık yapmaya kalkınca iyi niyetimin kötü kullanıldığını hissettim. Direkt 60 olur dese vericektim. Ama 70 yaptıktan sonra 60 ytl veririm dedi.

Yine alan kişi baya karlı olucak ama

Benim anlamadığım 130 ytl lik bir mala daha 50 ytl olurmu denmesini anlamıyorum.

Sonuçta 60 olurmu demeyin sakın.
  • Pm gönderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muhabbet kuşu aldım...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.