Şimdi Ara

Muhabbet kuşu Kafesi çok küçük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar evde bir çift muhabbet kuşu besliyorum ve bu muhabbet kuşları kafesi küçük şu aralarda kafese para vermek istemiyorum oyüzden elinde fazladan olan veyada birine vermek isteyen varsa benim iletişime geçebilir mi ?Ve evde üretim yapmak istiyorum eğer kuşuyla ilgilenmeyen varsa istanbul için biri varsa elden alabilirim.

Şimdiden Çok teşekkür ederim.İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademoguzhanozdmr

Merhabalar evde bir çift muhabbet kuşu besliyorum ve bu muhabbet kuşları kafesi küçük şu aralarda kafese para vermek istemiyorum oyüzden elinde fazladan olan veyada birine vermek isteyen varsa benim iletişime geçebilir mi ?Ve evde üretim yapmak istiyorum eğer kuşuyla ilgilenmeyen varsa istanbul için biri varsa elden alabilirim.

Şimdiden Çok teşekkür ederim.İyi forumlar.

çokta pahalı değil 50 tl civari. yinede güncel olsun
  • Benimki zaten 70 tl felen 50 lik küçük yani internetde ve petshoplarda sorduklarım hepsi öyle öneriniz varsa link atarmsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademoguzhanozdmr

Benimki zaten 70 tl felen 50 lik küçük yani internetde ve petshoplarda sorduklarım hepsi öyle öneriniz varsa link atarmsınız

Buyur

http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/cifthane-salma-kafes-ortadan-bolmeli-201703209

35 tl kocaman 10-15 tl de kargo desen 50 tlye villa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu ayak kırılması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.