Şimdi Ara

Muhabbet kuşu için en kaliteli yem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
75.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 20 yıldır muhabbet kuşları ile ilgileniyorum. Birçok veteriner gezdim,birçok makale okudum,birçok yem ve benzeri şey denedim. Oldukça bilgilendim.

    İşin özü şu; tropifit,bonnie,mavi boncuk farketmez. Hepsi aynı. Hiç farkları yok hepsi tohum ve içinde sadece aroma var en fazla.

    Yurtdışında bir yem var pellet yem bu. Ben buna benzer birşeyi bir veterinerden temin ediyorum. Ama yurtdışından getirme şansım olsa o Pellet Yemden getireceğim ama yokki tanıdığımız kimse getirsin.

    Pellet yem bu normal tohum değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Versele laga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç marka falan araştırmadan aldım yemi. Nature plan diye yem vermişler şimdi baktımda. Nasıldır acaba kalitesi. Görüntü olarak temiz ve güzel bi yem gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Muhabbet kuşu için en kaliteli yem

    Nutri Power Wings Muhabbet Kuşu Yemi Facebook'ta gruplarda rastladımhttps://www.yemcim.com/kus-urunleri/nutri-power-wings sayfasından sipariş verdim fiyatı uygun geldi. Bu ay bu yemi deneyeceğim sizce nasıl ?




  • Selamlar,
    kedi her zaman pilav yemez diye bir deyim vardır. Bu canlara sadece yem vermek olmak. Yem dediğimiz olay sadece tohumdan ibaret değildir. Ayrıca verdiğiniz yeme göre bu canların vücudu tepki verir. Sadece yem yani tohum yiyen ( aspur, ak darı, kızıl darı vb. ) canlı sağlıklı bir canlı değildir. Havalara mevsimlere göre vereceğiniz tohum, meyve, sebze ve ek besinler değişkenlik gösterir. Yaz mevsiminde aspur tavsiye ederim, havalar soğudukça canlara biraz yağ lazım o nedenle akdarı tavsiyesi olunur ara sıra ay çekirdeği de verilmesi tavsiyemdir. Güneş ışığı almaları gerekli.

    Hangi markayı alırsanız alın genel itibari ile hepsi de aynıdır. Sadece markalar şu değişiklilik gösterir gdo ve yemin elekten geçme oranıdır.
    Gdo genel itibari tüm yemlerde mevcuttur bir kaç marka da yoktur onu da buradan paylaşmak istemiyorum.
    Elek olayıda yemin tozlu ve tozsuz oranı değişir. Tohum ne kadar elekten geçmişse veya yıkanmış ise okadar parlak ve canlı durur. Eğer yıkanmamış ise elekden az geçmişse yem tozludur dibinde toz olur zaten toz oranından anlarsınız.

    Yem alırken içinde mavi yeşil renkli ne olduğunu bilemediğiniz sorduğunuz da meyveli bu dedikleri bazı cisimler vardır. Bunlar genelde boyalı ekmektir. Taş gibi olur zaten çok serttir ben kesinlikle tavsiye etmiyorum kursak mantarına yol açabilir.

    Mümküm oldukça canlarınıza özel mevye sebze verin onlara kokteyl hazırlayın ve mama verin. Eğer kuşunuz susmuyor ve yeter artık sus diyorsanız çok sağlıklı bir candostunuz var demektir. Sizler onları iyi besleyin ki onlarda size güzel güzel ötsün.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.