Bildirim
Muhabbet Kusu Aldim Yardim Lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
kahverengi ise dişi mavi ise erkek. yavru ise tam net olmaz. -
Buna bi eş alsan iyi edersin -
Kusu elinize o sekilde almayin. Elinize alismasi icin cesitli yontemler var, onlari kullanin. Ortama alisinca bir dk. Bile susmayacak zaten
Eger calisiyorsaniz ve evde yalniz kaliyorsa es alin, bu hayvanlar sosyal hayvanlar, ilgi isterler yalniz olduklarinda depresyona girebilirler.
Kafes kumu tabir edilen kumlardan alabilirsiniz. Ama kapali olsun. 20litresi 35₺ civarina satılıyor internette.
Banyoluga ben alistiramadim. O yuzden cicek sulamada kullanilan plastik spreylerden aldim, kus banyo suyu diye satilan sulardan da temin ettim. o suyu haftada bir kuslara sıkıyorum. O suyun icinde bit veya deri hastaligi yasanmamasi icin gerekli kimyasallar var. Boylece tuy dokumunde rahatsiz olmuyorlar.
Versege laga en iyi yemdir. Bir de frutti pattee denilen ve sirf meyveden yapilmis mama da kafesten eksik etmem.
Sularink iki gunde bir degistirin. Petshoplarda satilan vitaminlerden alinip icine 3-4 damla damlatilabilir.
-
Kuş dişi ve kızgın yani eşleşmeye uygun,vu arada daha 6 aylık demişsinizde bu alışması için olan zamanı baya geçmiş demek,alışmazmı alışır ama alışması için en geç 2 aylık olmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X