Muğla da Üniversite'nin yakınındaki apartların (erkekler için) tek kişilik olanları ne kadar kira+yakıt diye biliyorum özellikle söylüyorum tek kişilik, bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: mostwanted boy
Muğla da Üniversite'nin yakınındaki apartların (erkekler için) tek kişilik olanları ne kadar kira+yakıt diye biliyorum özellikle söylüyorum tek kişilik, bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen.
600 liraydı hatırladığım kadarıyla ama iki kişilik bu fiyat tek kişilik bulman zor biraz bende pek hatırlamıyorum elektrikte su da kullandığın kadar ödersin
bende bu sene muğla ya gidicem kyk başvurusunda ücretli olanları tercih ettm bakalım ne çıkcak şansımıza
dün hem kayıt için hemde ortalığı görmek için gittim bi. apart fiyatları değişiyor hocam. sarıkonak var baktıklarımın içinde en düzgünü.tek kişilik odalı 350lira dedi.12 ay sözleşme yapıyor.yani okul bitince 2 ay daha giricek 350 lira. başka apartlara baktım hep aynı . bende tek başıma kalmak istiyodum ama tek kişilik zor buluncak gibi.600 liraya kadar çıkıyor. ev arkadaşı arayışlarına girdim artık 3 kişi ev tutsak kişi başı 200 kira 200 mutfak elektrk su yakıt vs. olr aylık 400e patlar... haa bide apartlar gece 12den sonra arkadaş getirmek yasak masak dedi