Şimdi Ara

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ'NİN YAKININDAKİ APART FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muğla da Üniversite'nin yakınındaki apartların (erkekler için) tek kişilik olanları ne kadar kira+yakıt diye biliyorum özellikle söylüyorum tek kişilik, bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mostwanted boy

Muğla da Üniversite'nin yakınındaki apartların (erkekler için) tek kişilik olanları ne kadar kira+yakıt diye biliyorum özellikle söylüyorum tek kişilik, bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen.
  • 600 liraydı hatırladığım kadarıyla ama iki kişilik bu fiyat tek kişilik bulman zor biraz bende pek hatırlamıyorum elektrikte su da kullandığın kadar ödersin
  • bende bu sene muğla ya gidicem kyk başvurusunda ücretli olanları tercih ettm bakalım ne çıkcak şansımıza
  • dün hem kayıt için hemde ortalığı görmek için gittim bi. apart fiyatları değişiyor hocam. sarıkonak var baktıklarımın içinde en düzgünü.tek kişilik odalı 350lira dedi.12 ay sözleşme yapıyor.yani okul bitince 2 ay daha giricek 350 lira. başka apartlara baktım hep aynı . bende tek başıma kalmak istiyodum ama tek kişilik zor buluncak gibi.600 liraya kadar çıkıyor.
    ev arkadaşı arayışlarına girdim artık 3 kişi ev tutsak kişi başı 200 kira 200 mutfak elektrk su yakıt vs. olr aylık 400e patlar... haa bide apartlar gece 12den sonra arkadaş getirmek yasak masak dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.