Şimdi Ara

MÜFREDAT HAKKINDA ÖNEMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler... Şimdi biliyorsunuz müfredatta baya bir değişiklikler oldu. Hatta yeni kitaplar falan basıldı. Ama bu sene sınava girecek olanların eski müfredatla mı yoksa yeni müfredatla mı sınava gireceği belli değil. Belli olan tek sey değişen 12.sınıf müfredatının kesin olarak sınavda uygulanacağı.. Eğer 9 10 11 konularında eski müfredattan soracaklarsa biz ne diye yeni nesil kitapları aldik? Birde ben kazanımlara bakarak çalışmak istiyordum. Şimdi ben eski kazanımları, kendi meb kitaplarımizı nereden bulacağım? Yeni nesil soru bankaları nolacak? Anlamadım amk of offffofo delircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim sana belli değil dedi ki?

Olay açık ve net.
    Sarmal ve kademeli sistem kaldırıldı.
    Müfredat değişikliği aynı anda tüm sınıflara etki ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ediyor ama ben bu sene sıava girecekleri soruyorum. Bu sene sınava girecekler için 12.sınıf konuları yeni müfredattan sorulacak ama 9 10 11? Ben bir koça meb kitapları için 9 10 11 kitaplarında bize dağıtilan kitaplara mı bakalım yoksa bu sene basılanlara mı diye sordum ve size dağıtlana dedi.. E bize dağıtılan eski müfredat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 21 Eylül 2018; 22:54:5 >
  • Hocam sanki köklü bir değişiklik var gibi konuşmuşsunuz. Sadece integralde alan kaldırıldı. Ondan da zaten en fazla 2 soru çıkıyordu.
  • Hocam sorun o değil. Ben kazanımlara baka baka çalışmak istiyorum. 9 10 11 için yeni kazanımlara mı bakacağım yoksa bizim gördüğümüz kazanımlara mı diye soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: okeanospetrichor

Hocam sorun o değil. Ben kazanımlara baka baka çalışmak istiyorum. 9 10 11 için yeni kazanımlara mı bakacağım yoksa bizim gördüğümüz kazanımlara mı diye soruyorum
    Eski kazanım ne hocam? Zaten şuan mebin sitesine girdiğinde ne varsa kazanımlarda o çıkacak, ona bak işte.
  • Yav kardeşim sınava 2004 lü bebe mi girecek sen mi sanane ulan onların kitabından üniversite sınavında o sene 12 kimse onun gördükleri çıkar diğer sınava gircekler onları baz alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.