Şimdi Ara

Müdürlük yaptığım pizzacıdaki garip müşteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pizzacıda müdürlük yapıyorum beyler bugün öğlen yine pc başında dh takılırken müşteri geldi orta boy pizza istedi bizim sakat bir eleman vardı götürdü verdi sonra gelen diğer müşteride fakir bişeydi beleşçi bir tip olduğu belliydi ama artis,artis sanki hep geliyormuş gibi bi havada takılıyordu pizza istedi parayı verdi hiç sevmedim herifi dedim geç götürün pizzayı düdüğü epey bekllettik iade pizzalapidan biri götürürken bizim sakat eleman düştü bu herifde başladı bağırmaya yok o kadar para verdimde falan pizzada en ucuz pizza bu arada ondan önce gelen herifte yarım saate bir orta boy pizzayı yiyemedi koladan içiyor geri kolanın içine tükürüyor neyse bu gıcık herif başladı bana müdürünüzü çağırın demeye benide görüyor sakat elamanın 2 metre yanındayım gel burdayım ne olacak dedim orda bir korktu ,geç lan odama dedim odaya çektim diyor o kadar para verdim falan dedim tama sus dilenme zamanım gitti diyor , dedim ne iş yapıyon ki lan bütün gün awm'de karı kıza sırnaşıyon ama abi falan dedi, dedim sus 2 tane vurdum bitanede bozulmuş pizza verdim bi sevindi görüceksiniz sakat elemanada 2 gün izin verdim yazık çok yoruldu.

• bi bitmediniz
  • inşallah sakat kalırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim dostlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.