Şimdi Ara

MÜDÜRLE BAŞI BELADA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan yatır denizden çıkmış buz gibi şeyi batır.. Gerisini o halleder.

• quote:

Orijinalden alıntı: feroskop

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Dur la istifa falan etme git adam gibi konus , yine laf ederse duygusal gorun , artik sorunun kisisel oldugunu dusunmeye basladim efendim falan de , aranizda ozel bi bag olusacaktir.en azindan nazik olmaya calisir.garanti veriyorum

VUUUUUUUUUU YA BENIM BI KORKUM VAR SEN BENI O KORKUMA ITIOSUN BU MUDURLE DUYGUSAL BI ORTAM OLUSURSA BANA DOKULECEK 100 DE 100 EMINIM BUNDAN KORKUM BU
    KALDIM IKI ARADA BI DEREDE BU ARADA SKIN DUSUNMENIN FAYDASI OLACAGI KONSUUNDA HAKLISIN DOGRU SAKIN OLMALIYIM YEMEKTEN SONRA KONUSACAM NEDIR SENIN DERDIN HESABI
    EGER BANA KARSI DUYGUSAL BI YAKLASIM SEGILERSE KARARIM KESIN WURACAM KIRBACI

Kariyerini dusun , alcagin ekstra primleri , terfiyi dusun.kadin sana dokulse , isleri agirdan alirsin.kariyerinde inanilmaz bi yukselis ve belki bi gun patron olursun.

• onu çavuşla tanıştır.
  • Odasına torpil at fire in the hole diyip ordan uzaklaş. Yapamassan ben ve ekibim düşük bir fiyat karşılıgında bu işi halledebiliriz.
  • Suyuna in birlikte ol yemege cikar sana karsi ilgisivar ki senible ugrasiyor sonra ona senin ofiste tikili kalmanin onur kırcı oldugunu soyle neyse sonra evibe gotur icki bira veeee ac kamerayi starti ver sonra ver elini santaj gelsin paralar ucarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gölük

Odasına torpil at fire in the hole diyip ordan uzaklaş. Yapamassan ben ve ekibim düşük bir fiyat karşılıgında bu işi halledebiliriz.

torpil uzmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadircan1994

quote:

Odasına torpil at fire in the hole diyip ordan uzaklaş. Yapamassan ben ve ekibim düşük bir fiyat karşılıgında bu işi halledebiliriz.

torpil uzmanı

AYNEN TORPILLE INCIRLIGI BASAN EKIP

ARKADASLAR KENDISIYLE KONUSMAK ICIN OGLE ARASINDA ODASINA GITTIM BANA AYNEN SOYLE DEDI

AKSAM CIKISINDA GORUSELIM COK YOGUNUM CANIM

BU KONU IYICE SARPA SARDI DUYGUSAL ILISKI OLSA AKSAMI BEKLETMEZ HEYECANLA KONUSRUDU
    DUYGUSAL OLMASA CANIM NE YAAA CANIN CIKSIN IYICE KORKMAYA BASLADIM

TEMEL ICGUDUYE DONDU OFİS ALLAH BELAMI WERMESIN

FANTAZI KURMAYA BASLADIM OFISTE IMALATHANEDE BASKI MAKINESINDE

EGME BUKME MAKINESININ USTUNDE 30 TONLUK PRESDE :))))

BANA BI AKIL VERIN NOOOOOOOOOOOOOOOLUR

• Ne işinde çalışıyorsun ? Hangi bölüm mezunusun ? O işe girmek için çok uğraştın mı veya neler yaptın ? Kaç bin tl aralığında maaş alıyorsun ?

• ağzına kürekle vur
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

Suyuna in birlikte ol yemege cikar sana karsi ilgisivar ki senible ugrasiyor sonra ona senin ofiste tikili kalmanin onur kırcı oldugunu soyle neyse sonra evibe gotur icki bira veeee ac kamerayi starti ver sonra ver elini santaj gelsin paralar ucarsin

arkadaşım hayatında böyle birşeyi kaç kere yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Ne işinde çalışıyorsun ? Hangi bölüm mezunusun ? O işe girmek için çok uğraştın mı veya neler yaptın ? Kaç bin tl aralığında maaş alıyorsun ?

NE ISLE CALISIORM

*PASLANMAZ ÇELİK İMALATI
    *ENDSTRIEL MUTFAK

* ILETISIM HALKLA ILISKILER VE REKLAM TASARIMI

* COK UGRASMADIM ACIKCASI

* 1750 SSK ARAC YEMEK :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Heineken

quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

Suyuna in birlikte ol yemege cikar sana karsi ilgisivar ki senible ugrasiyor sonra ona senin ofiste tikili kalmanin onur kırcı oldugunu soyle neyse sonra evibe gotur icki bira veeee ac kamerayi starti ver sonra ver elini santaj gelsin paralar ucarsin

arkadaşım hayatında böyle birşeyi kaç kere yaptın

Bunu yapacak kadar guzel bir patronum olmadi ayrica ne guzel iste ofiste kimse yok sessiz sakin elinde net var

• quote:

Orijinalden alıntı: feroskop

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Ne işinde çalışıyorsun ? Hangi bölüm mezunusun ? O işe girmek için çok uğraştın mı veya neler yaptın ? Kaç bin tl aralığında maaş alıyorsun ?

NE ISLE CALISIORM

*PASLANMAZ ÇELİK İMALATI
    *ENDSTRIEL MUTFAK

* ILETISIM HALKLA ILISKILER VE REKLAM TASARIMI

* COK UGRASMADIM ACIKCASI

* 1750 SSK ARAC YEMEK :)

Teşekkürler. Üniversiteye başlamadan piyasayı öğrenelim diye sormuştum.
  • arkadaslar sorunu cozduk

vallaha cozdukde ısler bıraz karıstı gıbı bısey

bızım mudurle ıs cıkısı oturduk

durumu anlattım dedım nedır bu bana karsı benı pasıfıze edısınız ve ısımle ılgılı benı sureklı denetlemenız hayır ısten atıcaksanız soyleyın ıstıfa ederım
    benı dınledı dınledı dınledı dınledı bıde sırıtıo dınlerken ben anlattıorm alttan gırıorm ustten cıkıyorum ben konsutukca o sırıttı pısmıs kelle gıbı
    bıde ılgıyle dıleyısı dıkkatımı cektı

sadece sunu soyleyeyım sana dedı buyurun efendım sızı dınlıyorum dedım

benı kısım mudurunun yanı kendının asıstanı yapacagını ve sureklı bu nedenden oturu denedıgını soyledı
    calıstıgım fırmada 5 yıldır calısıorm ben boyle bı durum hıc yasamadım hep projelerıme ben gıttım seyehatlerıme kımseye bısey solemedım ısı bıtırdım dondum
    kımse hesap sormadı ı anda boyle kısıtlanmak benı cok kastı dedım

artık benımlesın CANIM dedı bakın bana kızıcaksınız ama soyle solım dedım benımle ılıskı mılıskı yasayamazsınız boyle bı durum warsa sımdıden solım
    ben acaıp heyecan yapmaya basladım dedım yok canım ole bısey olmuyo ıcımde sadece yakınımda olmanı ve ıs durumunu gozetlemem ıcın bunları yaptım dedı sonuc

onumuzdekı ay basıondan sonra
    mudurun asıstanıyız

hala ıcımde bı bıt yenıgı war bu ıste dıyorum :S

• Mudurunun tokmakciya ihtiyaci var gibi tokmaklamaktan kacinma

• Müdüreye erkek arkadaş bul
  • ona gercek müdürün kim oldugunu göster.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.