Şimdi Ara

Müdür hevesimizi baltaladı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü için ilçe programında grup olarak sahne alacaktık. Farklı şarkılar yanında biz de yabancı bir şarkı olarak Avenged Sevenfold'dan So Far Away çalacaktık, solo gitardım. Haftalardır çalışıyoruz o kadar yükümüz oluyor yaya olarak taşıyoruz. Bugün öğle arası müdür yardımcısı aradı ve "Maedhis hemen müzik ekibini topla yarım saat içinde okulda olun" dedi. Zar zor yarım saat içinde topladım ekibi (sadece bizim grup değil tüm ekip) İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne çalacakmışız. Gittik, herkes çaldı en son olarak biz çıkacaktık ve müdür çok uzun oldu, okulda çalsın geri kalanı deyip bir kaç şarkıyı çıkardı. İlk sahne performansım olacaktı ne kadar küçük de olsa. Müzik hocamız çok çalıştılar, bari bir kere dinleyin demesine rağmen dinlemeye bile gerek duymadı, hevesimizi baltaladı. Sizinle paylaşmak istedim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empennage -- 19 Kasım 2012; 17:01:19 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm lan
  • İçim yandı
  • Benim de başımdan aşağıya kaynar sular döküldü bugün
  • Ne konu açıyon baktım program uzun sürdü bitireyim dedim yarın okulda görücen sen.
  • Okulun bahçesinde müdüre inat söyleyin şarkınızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

Okulun bahçesinde müdüre inat söyleyin şarkınızı.

Hocam bir de okulda program yapılacakmış, orda söyleyin siz dedi; fakat beni asıl üzen şey o kadar çalıştık, emek verdik ve bir kere bile dinlemedi. Şimdi okulda da çalmamayı düşünüyoruz ve sadece biz değil çoğu kişi.
  • Parçayı iyi seçmişsiniz. Avenged Sevenfold dinleyen pek yoktur
  • Ortada bir emek var cibiliyetsiz diyip sırtına Vurucan gitarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bunun onun kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kashna [~]

Ona bunun onun kırıcı bir davranış olduğunu söyle

/>

Aynen böyle oldum.
  • Siz şimdi o cibiliyetsiz için mi o kadar hazırlandıniz? Tabiki hayır! Onun için hazırlanmadi iseniz onun yüzünden de üzülmenize gerek yok. Bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eN-Feksiyon

Siz şimdi o cibiliyetsiz için mi o kadar hazırlandıniz? Tabiki hayır! Onun için hazırlanmadi iseniz onun yüzünden de üzülmenize gerek yok. Bu kadar.

Haklısın hocam ama üzüldük işte

@Kashna [~]:
    @Skillet: Aslında ben de pek dinlemem ama bir kaç şarkısı hoşuma gidiyor
    @thecaliph16: Gitara kıyamam

•  Müdür hevesimizi baltaladı :(
  • Gözleri önünde gitarımı parçalardım bana öyle bir şey yapacaklar
  • son çıkmayı sen mi istedin yoksa kura şeklinde son siz çıkacaksınız mı dendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.