Şimdi Ara

Mucize Ws 2500 Siklonik Su Filitreli Elektrikli Süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır su filitreli elektrik süpürgelerinini takip etmekdeğim.Şu an rowentanın su filitreli süpürgesini kullanıyorum.5 yıl önce ilk çıktığında aldığımda zamanının en iyisiydi.
    Konumuza gelelim.Son zamanlarda yeni çıkan bir modelden bahsetmek istiyorum.Fantom çıkarmış Mucize Ws 2500 Siklonik Su Filitreli Elektrikli Süpürge.
    özellkileri

TEK KASETTE 4 SISTEM BIRARADA
    1. SISTEM: SIKLONIK - SU FILTRELI
    2. SISTEM: SIKLONIK - TORBASIZ
    3. SISTEM: ISLAK VAKUMLAMA
    4. SISTEM: SMS TOZ TORBALI
    SÜPER PRATIK KULLANIM
    SESSIZ ÇALISMA<br> 2400 WATT
    HEPA FILTRE
    RETIKULE FILTRE
    MÜKEMMEL DENGE
    ÇELIK TELLI HORTUM
    METAL TELESKOPIK BORU
    OTOMATIK KABLO SARMA
    AYARLANABILIR HIZ KONTROLÜ
    tek olumsuz yanı yüksek watt lı oluşu ve turbo fırçanın bulunmaması.Bu ürün hakkında vatan bilgisyar dışında hiç yoruma rastlamadım.Markadan dolayı kimse almaya cesaret edemedi diye düşünüyorum.En azından benim için böyle bir durum söz konusu.Uzun soluklu elktrik süpürgesi adlı başlıkda konuyu sordum ama yeni postlarla sorum havada kaldığı için bu başlığı açmak zorunda kaldım.
    Şimdi sizlerden bu ürün için fikirlerinizi yazmanızı bekliyorum.Ürünü almış olan arkadaşlar,yada test etme imkanı bulanlar bu ürün için düşünceniz nedir?
    Not ürünü 265 tl gibi satışa sunan siteler var.Fiyat benim için çok uygun .hem sulu hem torbalı hem torbasız ve ıslak vakum özelliği ve siklonik olması benim için çok mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli öğretmen 1 -- 23 Kasım 2012; 13:02:20 >

• Konu hakkında hiçyorum yapılmamış.Çok ilginç

Orijinalden alıntı: Healer

Fantom markası çok ilgi çekmiyor açıkçası

bizde fantomun hem sulu tipi hemde şarjlı tipi var , sulu olanı 2 senedir kullanıyoruz, tık demedi maşaAllah,bendeki kova tipi olan güzel makine; fiyatına göre ise süper makine, fantomu kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 4 Aralık 2012; 23:22:44 >

Orijinalden alıntı: Healer

Fantom markası çok ilgi çekmiyor açıkçası

evet size katılıyorum.tamamen marka ile lgili.düşünsenize bu 4 özellik bir rowenta yada philips de olsaydı hemde 350 tl gibi bir fiyata ,yok satardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli öğretmen 1 -- 6 Ocak 2013; 23:35:56 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 19:03:13 >

Orijinalden alıntı: rob dö şambır

sıvı vakumlamanın halı yıkamadan farkı nedir?

Islak kuru süpürgelerle bir yerlerde birikmiş sıvıları vakumlayabilirsiniz. Halı yıkamada makine halıya deterjanlı su püskürtüp aynı anda emer.

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

quote:

Islak kuru süpürgelerle bir yerlerde birikmiş sıvıları vakumlayabilirsiniz. Halı yıkamada makine halıya deterjanlı su püskürtüp aynı anda emer.

Alıntıları Göster
    /ng42aszaa0i=[ugnfubk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 19:03:58 >

quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

halıya manuel deterjanlı su döküp böyle bir aletle çektirsek aynı/yakın sonucu alabilir miyiz?

Tabiki yapılabilir. Köpürmeyen halı matik şampuan kullanmak gerekir. Şampuanlı suyu döküp biraz bekletip yada fırçalayıp suyu çektirince de aynı sonuç alınır ama halı çok ıslanacağı için geç kurur, yazın yapmak daha iyi olur. Halı yıkama makinasının avantajı halıyı fazla ıslatmadan yıkadığı için halı çabuk kurur.

• Arkadaşlar bu cihazı alıp kullanan yokmu?Bizi bilgilendirsin bilen biri varsa.Merakla bekliyorum
  • Nasıl daha fazla özellik arkadaşım.Fantomda 4 sistem birarada diyor.Arnca sadece su filitreli.Fantom hem sulu hem torbalı hem torbasız hem ıslak vakum özellikli.Aynı özellik olsa düşünmeden alırım borayı.Tek eksiği turbo fırça olmayışı
  • Sonunda bu süpürgeyi aldım.İlk kullanımda motordan pis kokular geldi.gün içinde 2 kere daha çalıştırıp süpürme yaptım.Halı süpürürken koku daha şiddetlendi.Sert zeminlerde azaldı.Sanırım ürünün filitrelemesinde çok kalın malzeme kullanıldığı için motor havasız kalıyor ve ısınıp koku yapıyor.O kadar ısındıki kablo yuvasının orası sıcacık oldu.kablonun dibi yumuşadı.
    Çekim gücü berbat.4 senedir kullandığım rowenta aquarain i çekimi azaldı diye değiştirmek için bu süpürgeyi aldım ama ikisini karşılaştırınca çekim gücü rowenta da daha iyi çıktı.
    Tavsiye etmiyorum.2400 wattlık bir süpürge halıyı kaldırır diye düşündüm ama olmadı.malzeme kalitesi parasına göre fena değil.aksesuarı az.hantal ve ağır bir makina.

Hepa Filtre;
    http://www.supurgemarket.com/fantom-2500-mucize-hepa-filtresi-p-7764.html

Hortum;
    http://www.supurgemarket.com/fantom-2500-mucize-elektrikli-supurge-hortumu-p-7763.html

• emekli öğretmen 1 ileriki evrelerdede bahsettiginiz sorunlar devam ettimi ...servisle vs görüştünüzmü acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurolgenc -- 15 Şubat 2013; 12:13:05 >
  • Ben kullanıyorum hiç memnun değilim. şikayette bile bulunduk. eski süpürgemiz daha iyi temizliyordu düşük watt olmasına rağmen. bu süpürgeyle bir yerin üstünden bir çok kez geçmek gerekiyor temizlenmesi için. almamanızı tavsiye ederim.
  • Ben de kullanıyorum, 2 sene dolmadan hortumun ucundaki tırnaklar kırıldı, servisi de garanti kapsamı dışındadır diye ücret istedi. Müşteri hizmetlerini aradım durum aynı. Fantom markasından genel olarak uzak durun arkadaşlar. Ben yandım siz yanmayın.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.