Şimdi Ara

Mucize Doktordaki Patron Kadın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turuncu saçlı patron kadın çok tatlı ve güzel değil mi? Hazal Türesan mış adı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf Nazlı için izlemeye başladım diziyi. Tam istediğim HATUN tipi. O çıkınca uluyorum. Senin turunculuyu makyaj kurtarıyor, yaşlı baya.

Konusu hiç umrumda değil açıkcası, ben harbi Nazlı'ya tutuldum. Pek de bir kadına tutulmam ayrıca, kendini şanslı sayabilir.

Benim hiç yerli dizi izlemediğimi de biliyor ailem, yanlarında izlesem direkt anlayacaklar. Ahmet Kaya dinleyen Türkçüler gibi gizli gizli izliyorum bilgisayardan.

Okuyorsan bana ulaş güzelim. Hastan senden şifa bekliyor.

• @PeTeRPaNN

Siz ne düşünüyorsunuz hocam? @SHADOW@ilkmatogrtm

• Hocam diziyi izlemiyorum adından dolayı. Mucizeyi insan yapmaz Allah izin verir. Onun için ofsayt. Kadına gelince görmek lazım no ss no güven ilkesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Hocam diziyi izlemiyorum adından dolayı. Mucizeyi insan yapmaz Allah izin verir. Onun için ofsayt. Kadına gelince görmek lazım no ss no güven ilkesi
    Google hocam çok tatlı. Yabancı dizinin kopyası. Orijinali The Good Doctor.

• Çöp

• Olum diziyi izlerken hem üzülüyorum hemde gaza geliyorum. Hayatta insanlar neler ile uğraşıyor pes ermemeliyim diye. Güzel bir dizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorlar dizisinin yanindan bile gecemez. Cok yapmacık. Koskoca hastanede 2 3 doktor var galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilemedim hocam normal geldi açıkçası

• arkadaşa link yollayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Doktorlar dizisinin yanindan bile gecemez. Cok yapmacık. Koskoca hastanede 2 3 doktor var galiba.
    Dizinin olay örgüsü hastalık doktorlar va değil. Otizmli bir çocuğun hayattaki zorlukları, başarısı. Doktorlar gibi her bölümün doktoru, ameliyati yok yani. Kıyaslanamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Doktorlar dizisinin yanindan bile gecemez. Cok yapmacık. Koskoca hastanede 2 3 doktor var galiba.
    O dizinin konsepti farklı. Bunun başrolündeki doktor farklı hocam hasta yani ama tipik Türk dizisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Dizinin olay örgüsü hastalık doktorlar va değil. Otizmli bir çocuğun hayattaki zorlukları, başarısı. Doktorlar gibi her bölümün doktoru, ameliyati yok yani. Kıyaslanamaz

Alıntıları Göster
    İste hocam gercekci degil. Ali vefayi gestepo ile calisirken gormek isterdim mesela

• Türk dizilerindeki süre ve ekstra dram yüzünden orjinalini izledim türk halini izleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

Türk dizilerindeki süre ve ekstra dram yüzünden orjinalini izledim türk halini izleyemedim
    Hocam orijinalini izlemedim ama aradaki saçmalıklar yokmuş normalde dizi izlemem ama ailemle beraber otururken onlar izleyince izliyorum.

• orjinal halini şahsen çok sevdim çok hızlı dizi bitiren biriyim zaten 1-2 hafta içinde bitirdim ama orjinal halindeki saçmalıklar çok gıcık o yüzden izlemiyorum mesela geçen gün youtube de gördüm nakil edilecek bir organı arabanın ön tarafına koyup işlem yapıyorlar yolun ortasında
  • Fazilet hanim ve kizlari dizisinin engeregi hocam o

• Cok kasma tipler var. Amerikan dizilerinin uydurmasi ama nedense yinede bakiliyor.

• Bu dizi aşk dizisi uzatmayın yok otistikmiş filan bunlar hep izleyici toplamak

• No ss no güven

• Sırf Nazlı için izlemeye başladım diziyi. Tam istediğim HATUN tipi. O çıkınca uluyorum. Senin turunculuyu makyaj kurtarıyor, yaşlı baya.

Konusu hiç umrumda değil açıkcası, ben harbi Nazlı'ya tutuldum. Pek de bir kadına tutulmam ayrıca, kendini şanslı sayabilir.

Benim hiç yerli dizi izlemediğimi de biliyor ailem, yanlarında izlesem direkt anlayacaklar. Ahmet Kaya dinleyen Türkçüler gibi gizli gizli izliyorum bilgisayardan.

Okuyorsan bana ulaş güzelim. Hastan senden şifa bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 12 Ekim 2019; 20:34:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.