Şimdi Ara

Mücadele edilmezse kavga kazanılmaz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [DHTUBE=]http://www.youtube.com/watch?v=ruIIyGndcRI

Bugun metrise gitsende sonuna kadar arkandayız başkanım ! Alnının akıyla çıkacağından hiçbir Fenerbahçelinin şüphesi olmamalı . Gün birlik ve beraberlik günüdür.

• Suçlu olduğu veya olmadığı kanıtlanana kadar, mahkeme sonuçlanana kadar tüm FB liler kesinlikle arkasında olmalı.

Kaldıki, kötü bir sonuç çıksada efsane BAŞKAN olarak hep kalacaktır gönlümüzde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir06

Suçlu olduğu veya olmadığı kanıtlanana kadar, mahkeme sonuçlanana kadar tüm FB liler kesinlikle arkasında olmalı.

• quote:

Suçlu olduğu veya olmadığı kanıtlanana kadar, mahkeme sonuçlanana kadar tüm FB liler kesinlikle arkasında olmalı.

Arkadaşım bu mahkeme ve savcı Aziz başkanı suçlu bulsada benim için değişen bir şey olmayacak.
    Bu can bu bedenden çıkıncaya kadar bunun bir Aziz Yıldırım operasyonu olduğu fikri bende baki kalacak ve asla inanmışlığımdan zerre kaybetmiycem.
    Ha olur çok sağlam deliller ile olay ispatlanır ve kamuoyu bilgilendirilir ise o zaman bende inanırım.
    Şu anda gösterilen fotolar ve medyanın yürüttüğü karalama kampanyası ve bunu kimlerin örgütlediği ayan benyan ortada iken
    hiç bir kurumun aldığı karar verdiği hüküm benim inancımı sarsamaz sizlerinde inanıncının sarsılmaması lazım diye düşünüyorum.
    Zira bu bir komplodur.

• Ne olursa olsun efsane başkan, büyük vir sevgi duyduğum isimdir.
    Bu şike olaylarının tamamen iftira olduğuna inanıyorum, değilse bile Aziz Başkan'ın gözümdeki yeri 1 mm bile değişmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Arkadaşım bu mahkeme ve savcı Aziz başkanı suçlu bulsada benim için değişen bir şey olmayacak.
    Bu can bu bedenden çıkıncaya kadar bunun bir Aziz Yıldırım operasyonu olduğu fikri bende baki kalacak ve asla inanmışlığımdan zerre kaybetmiycem.
    Ha olur çok sağlam deliller ile olay ispatlanır ve kamuoyu bilgilendirilir ise o zaman bende inanırım.
    Şu anda gösterilen fotolar ve medyanın yürüttüğü karalama kampanyası ve bunu kimlerin örgütlediği ayan benyan ortada iken
    hiç bir kurumun aldığı karar verdiği hüküm benim inancımı sarsamaz sizlerinde inanıncının sarsılmaması lazım diye düşünüyorum.
    Zira bu bir komplodur.

Hiç okumadın anlaşılan yazdıklarımı, denk gelmemişindir belkide. Bende sonuna kadar destekçisiyim zaten Aziz Başkanın. Hatta bir aralar tüm FB liler kötülerken ben yapmayın etmeyin demiştim. Efsane Başkan yazdım zaten.

Ben şike kanıtlanırsa eğer, bilmem ne ol Aziz vs gibi msj yazanlara yazdım. Öyle dahi olsa (ki inanmayı bırak söz edilmesini bile anlamıyorum) Başkana atılıp tutulmamasını diliyorum. O bizim efsane Başkanımızdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Zira bu bir komplodur.

Hiç okumadın anlaşılan yazdıklarımı, denk gelmemişindir belkide. Bende sonuna kadar destekçisiyim zaten Aziz Başkanın. Hatta bir aralar tüm FB liler kötülerken ben yapmayın etmeyin demiştim. Efsane Başkan yazdım zaten.

Ben şike kanıtlanırsa eğer, bilmem ne ol Aziz vs gibi msj yazanlara yazdım. Öyle dahi olsa (ki inanmayı bırak söz edilmesini bile anlamıyorum) Başkana atılıp tutulmamasını diliyorum. O bizim efsane Başkanımızdır.

Sen yanlış anlamışsın beni sanırım renkdaş
    Ben seni eleştirmek adına değil desteklemek adına yazmıştım o yazıyı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ne olursa olsun efsane başkan, büyük vir sevgi duyduğum isimdir.
    Bu şike olaylarının tamamen iftira olduğuna inanıyorum, değilse bile Aziz Başkan'ın gözümdeki yeri 1 mm bile değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ne olursa olsun efsane başkan, büyük vir sevgi duyduğum isimdir.

Hasta mısın?
    Ben Aziz Yıldırım'a olan desteğimi hapisten çıkıp kafayı yedikten sonra kestiğimi söyledim zaten daha önce de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.