Şimdi Ara

Mübarek fan hafriyat makinesi gibi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet taktığım günden beri hiç dokunmadığım stock bi cel 1.8 işlemcim var bunun fanından byaa bi ses çıkıo yani abartmayayımda bi rüzgar sesi işte geceleri yatarken mesela bilgisayarın açık kalması gereken bir anda kolay kolay uyutmuyor şimdi benim bu konuda bir kaç teorim var

1-)Fan bozuk (ki sanmıyorum hatta imkansız)
    2-)doğru hava almıyor (ki bunu da bi arkadaş söyledi bende kasaya baktım supply ile fan arasında 4-5 cm var kasa p3 kasa ama sistem p4)
    3-)makine çok ısınıyor (ekran kartı o/b ama benim makinenin yan kapağı hiç bir zaman takılı olmaz hep açık)
    4-)Bu işlemcilerin normali bu!

aklıma daha fazla bir şey gelmiyor ama ben kasanın p3 olduğu için böyle yaptığı kanaatindeyim sizce ne yapmalı (bakır fan alın demeyin onun rüyasına yatıyorum zaten hergün) şimdiden teşekkürler

• sandıgıma göre eski bi fan bu bu yüzdende yılların toz birikintisi olabilir içinde temizle derim
    artı bide ek olarak baglantı yerlerine bastır ses kesiliyomu onu bi gözden gecir bence??
  • ok hemen deniyorum :D
  • yok olmadı bütün fanlara baktım supply' nin içini bile açtım ama öyle ahım şahım bi kir çıkmadı ve ses devam ediyor yanlız bişi anladım ses cpu' dan değil supply2 den geliomuş eh naaplaım çekicek artık
  • supply e vur bakim sesi kısılıcakmı???
  • power subly e vur bakalım biraz oda olmazsa hani bu fanı döndüren dişliler varya onlar tozlanmış olabilir iyice bi tozunu al fön makinası falan varsa fıstık gibi parlar makinan ama üfletirken unutma işlemcinin fan kablosunu çıkar bide pwer sublyden anakarta baglanan en büyük bi giriş varya ismini unuttum onu sök hani belki bilgisayar içinde elektirik kalırsa ve sen üfletirsen fanlar calışır ve kalan elektirik anakartve diğer donanimlarına zarar verebilir bi ene bakalım...!
  • 3o dolara falan fsp psular var istersen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • philips contact cleaner ile temizlemeyi dene ...
  • bence yenisini al yada iice bir temizle kolay gelsin.
  • millet zaten yeni supply temizledim de üstelik ama aynı nasıl diim garip bi ses yaw ben artık alışmışım ama biraz dikkat edince acaip rahatsız ediyo heh size sesini anlatacak bi tanım geldi hiç bi firewall gören oldu mu içinizde (şirketlere dışardan girişi önleyen zımbırtı) aynı onun gibi hafif bi ıslık sesi var sanki ama ne sesi olduğunu kestirmek zor

bide 30 dolara psu alabilsem zaten kasayı komple p4' e çeviririm

neese genede sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.