Şimdi Ara

Muayeneden Hafifd kusurla geçmek ve sonucu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cam filmi yüzünden hafif kusurlu geçsek ne olur. Trafik müşavirliği hiç bişey olmuyor diyorda.

Bu hafif kusurlu ibaresi nerede karşımıza çıkar nasıl sonuçları var ?

• selametle gidersin bazen ek-1den ruhsat değişiminde sorun çıkar diyen arkadaşlar var ama onlarda bir şekilde hallediyor.

sadece hafif kusurlu geçmek polisin normal hayatta ceza yazmasına engel değil
  • Anlamadim polis nasil ceza yazicak ?
  • Çevirmede kıl birine çatarsan bal gibi de yazar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

Anlamadim polis nasil ceza yazicak ?

yani kusurlu geçtin filmden onda sorun yok muayne bitti gitti ancak bir çevirme de cezayı keserler. eğer ek-1 doldurup muayneyi yeni ruhsata işletiyorsan bazı arkadaşlara "hafif kusurları yaptır gel" diyorlarmış
  • Geçen hafta muayeneye girdim.Ön camhariç tüm camlar en açık tonda filmli.Filme hiçbirisi de birşey demedi.Hafif kusurlu geçtim ama onun da sebebi arka sol amortisörden yağ kaçağı varmış o yüzden.Birşey olacağını da sanmıyorum muayene yüzünden.
  • arkadaşlar yazın aracımı muayene ettirdim hafif kusurlu olarak geçti...sonra çevirmeye de denk geldim aracı da sattım hiç bi yerde karşıma çıkmadı ya da sorun teşkil etmedi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hafif kusurların trafik açısından herhangi bir mahsuru yok. cam filmi ve orjinal olmayan xenon farlar dışında. ikisi de ceza yazılmaya müsait maddeler. hatta çakma xenonlar daha önce ağır kusur olmasına ragmen hafif kusur olarak değiştirildi.
  • Hafif kusurları bir dahaki muayeneye kadar düzeltmek gerekiyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.