Şimdi Ara

muayene gecikme cezası hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci araç olarak kullandığım keyfi bi araç var 3 yıldır ne vergi ödedim ne muayeneye girdim sadece sigorta yaptırıyodum. onun dışında hiçbirşey ödemedim öyle dolaşıyordum. zaten fazlada kullanmıyorum son 3 ayda 2 bin km kullanmışım sadece.

neyse konuya gelirsek gece gece ben bu aracı satmaya karar verdim. muayene randevusu alayım dedim vergi borcundan dolayı vermedi. 1 saat kadar önce 2013 yılından beri birikmiş vergi borcunu ödedim faiziyle beraber 520 lira civarı vergi borcu çıktı. parayı ödeyince randevu sistemi açıldı.

ancak kafamı kurcalayan bi sonuçla karşılaştım. plaka ve son muayene geçerlilik tarihi bilgilerini girerek sorgulama yaptım muayene ücreti 191 lira gözüküyor. ama bildiğim kadarıyla her ay %5 ceza yemiş olmam lazım. eylül 2014 te bitmişti muayenesi. hesaplarıma göre 380 lira gibi bi para isteyeceklerini tahmin ediyordum. neden burda 191 lira gözüküyor af felanmı çıktı gene. yoksa cezayı ordamı isteyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 29 Mart 2016; 4:39:59 >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    neyse ödeyecez artık ozaman başka yolu yok. bi an acaba dedim. ama gene hevesimiz kursağımızda kaldı. cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

neyse ödeyecez artık ozaman başka yolu yok. bi an acaba dedim. ama gene hevesimiz kursağımızda kaldı. cevap için teşekkürler.

benim de bir arkadaşım iki ay geciktirmiş muayenesini, ilk aşamada 191tl görünüyor, en son aşamaya geçtiğinizde tuvturk'ün sitesinde 19 tl cezası da göründü. Randevu işlemine devam edin görünecektir.
  • Muayne bitiş ve almak istenilen randevu tarihlerini yalnış girmiş olmalısınız yoksa altta yazar gecikme ücreti diye ekstradan randevu ekranında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyetiker

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

benim de bir arkadaşım iki ay geciktirmiş muayenesini, ilk aşamada 191tl görünüyor, en son aşamaya geçtiğinizde tuvturk'ün sitesinde 19 tl cezası da göründü. Randevu işlemine devam edin görünecektir.

Dun randevu aldim dediginiz gibi son anda ceza cikti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.