Şimdi Ara

Muallakta kaldım bi yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHILIPS Mix SA1MXX02KN/02 2GB modeli mi yoksa SONY NWZ-B142 2GB mi? arasında kararsız kaldım ben sesi gümbür gümbür bi mp3 player istiyorum. 10 ytl'e kadr verebilirim fakat pek tatminkar cevap alamadım. Ya da 100 ytl civarında bi mp3 player önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiSeM -- 4 Ekim 2009; 22:07:13 >

• sony nin b serisi çok kötü bi seri bence. fiyat endeksli bi ürün kalite 2. plan. philips daha iyi bi seçim olabilir diye düşünüyorm. sony mp4 çıkardığından bu yana ses kalitesi düştü bence. ama 100 tl civarı diyorsunuz philips de fiyat endeksli düşünmüş olabilir. ikiside aynı fiyat o yüzden philips de ses kalitesini önemsemeyen bi model yapmış olabilir. zor bi seçim. bence ses kalitesi iyi olan bi model istiyorsanız fiyatı biraz arttırmalısınız.
  • peki önerdeiğiniz model var mı?
  • creaitive zen plus iyi midr sizce bunlardan?
  • Philips alma kesinlikle. Sony'nin de o modelini beğenmiyolar genelde.
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-clip-fm-4gb-fm-radyolu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52570 ben kullanmadım ama çok övülen bir cihaz. Bir bak istersen.
  • Sansa Clip alabilirsiniz...Onu haricinde ben size Samsung YP-U5 öneririm.Samsung'un bu serisi küçük olmasına karşın ses kalitesi ve efektleri çok iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 13 Ekim 2009; 22:39:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.