Şimdi Ara

Muafiyetli kasko ? Bu yazı ne anlama geliyor ? (olay çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım kasko yaptırmış ucuza ama ben işkillendim. Kendisini uyarmak istiyorum bu ne anlama geliyor ?
    Ethica sigorta

"Poliçenizin Ana muafiyetleri"

Kasko : " Taksi Dolmuş kurye kargo dağıtım kiralık araç ve sürücü kursları olması durumunda hasar bedeli üzerinden %80 "

Bu yazı ne anlama geliyor ? Hasarın %80 ini kendisi mi ödeyecek şimdi ?

Ekleme : Arkadaşlar olay çözüldü. Araç yukarıdaki amaçla kullanılıyorsa o madde geçerliymiş. Araç binek hususi kullandığı için sıkıntı yok Onu oraya öyle yazanı şey etmek lazım

Bizde anladık ki o yazılı şeylerle kaza yaparsam hasarın %80 i bize ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 31 Ekim 2019; 13:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %80 muafiyet uygulayacak yani , İlgili durumlarda oluşacak hasarın %80'ini siz karşılayacaksınız
  • Araban ile bu dediğin işleri yaparsan ve hasara karışırsan kendin {80% toplam hasarin} ödersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

%80 muafiyet uygulayacak yani , İlgili durumlarda oluşacak hasarın %80'ini siz karşılayacaksınız
    Bende öyle anladım hocam. Yani hasarın %20 si değil. %80 ini ödeyecek değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Bende öyle anladım hocam. Yani hasarın %20 si değil. %80 ini ödeyecek değil mi ?

Alıntıları Göster
    Hayır yanlış anlamışsızın, %20'sini sigorta ödeyecek %80'ini siz cepten ödeyeceksiniz
  • Kendisiyle Sigortacısını aradım olayı yanlış anlamışız.

Kasko yapılan araç yukarda yazılan durumlarda kullanılıyorsa geçerliymiş. Mesela şirket arabasıysa ya da taksiyse araç o durumlarda geçerliymiş.

Araç hususi binek olduğu için sıkıntı yokmuş.

• Bu ürünün çıkış sebebi anlaşmalı servise ve eşdeğer parçaya yönlendirmek. Farkını verince her serviste tamir yapılır. Neredeyse bu ürünlerin tamamı anahtar aşırmasına teminat vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Hayatımda bu kadar muallakta bırakan bir satış sözleşme maddesi görmedim.Ben de yanlış anlamışım.

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Valla ya bende diyorum bana saçma geliyor. Trafik zaten bunlardan oluşuyor. Hasarın %80 i sigortalı ödeyecekse ne anlarız bu işten ?

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    İlgili durumlarda diye belirtmiştim ama dikkat etmediniz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

İlgili durumlarda diye belirtmiştim ama dikkat etmediniz sanırım
    haklısınız hocam kusura bakmayın dikkat etmemişim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.