Şimdi Ara

MU - MANİSA 97D+99İ EXP:350 DROP:60 KLASİK .. İÇERİ >

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EXP:350
    DROP:60
    USER:55
    GUİLD:7
    LAG:%1

SATICILARDA HERSEY NORMAL YANİ KLASİK . .
    ZATEN KLASİK OLDUĞUNU BELİRTTİM ÇOK FAZLA BİRŞEY YAZMAMA GEREK YOK OYUNU BİLİYORSANIZ BİLİRSİNİZ . .

BUNA EKLEME YAPAYIM . . MUPİE HAHAHAMU GİBİ PROGRAMLARIN GİRİŞİ ENGELLENMİŞTİR WEB SİTESİ GÜVENLİĞİ %99 A ÇIKARTILMIŞTIR . .
    PORTLAR BLOKLANMIŞTIR . . DUYRULUR
    HAYDİ ARKADAŞLAR SERVER DOLUYOR GECİKMEDEN LİSTENİN BAŞINDA YERİNİZİ ALIN

HEPİNİZİ BEKLERİZ . .

http://ilkpaylasimci.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurtezgör -- 26 Temmuz 2008; 21:50:03 >

• Zaten bir topicin vardı..Ayrıca açıkLamanın yeterLi oLdugunu sanmıyorum..

Werner Heisenberg
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

Zaten bir topicin vardı..Ayrıca açıkLamanın yeterLi oLdugunu sanmıyorum..

SEN NE KADAR DOYUMSUZ BİR ARKADAŞSIN YA

DAHA NE YAPMALIYIM Kİ

AFEDERSİN AMA ÇENESİNİ TUTMAYIM HER İŞE BURNUNU SOKAN , BAŞKALAIR HAKKINDA YADA YAPTIĞI İŞLER HAKKINDA SÖZÜNÜ ESİRGEMEDEN KONUŞAN VE KONUŞURKEN NE KONUŞTUĞUNU BİLMEYEN YADA NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI BİLMEYEN , FAZLA GEYİK OLAN , TAKİPÇİLİK YAPAN VE MİLLETİN AÇIKLARINI KOLLAYAN BİRİSİ BENİM GÖZÜMDE BİR HİÇTİR BENİM GÖZÜMÜN SENİN İÇİN PEK ÖNEMLİ BİŞİ OLMADIĞINI VE BENİ İLGİLENDİRMEDİĞİNİDE BİLİYORUM AMA BENİM YAPTIĞIM ŞEYLER SENİ İLGİLENDİRİYORKİ SÜREKLİ SAÇMALIYORSUN BUNLARDA BENİ İLGİLENDİRİYOR VE BENDE SANA KÖTÜ BİR YORUM YAPIYORUM DOSTUM KAL SAĞLICAKLA ;)

EYWALLAH . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurtezgör -- 26 Temmuz 2008; 21:58:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uğurtezgör

quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

Zaten bir topicin vardı..Ayrıca açıkLamanın yeterLi oLdugunu sanmıyorum..

sen ne kadar doyumsuz bir arkadaşsın yaa :D

Komik şey seni..

Konu büyük ihtimaLLe kiLitLenecektir..Cevabını bir ara aLırsın hadi baş baş..

Werner Heisenberg
  • SEN YİNEDE KENDİNE DİKKAT ET SAĞLAM BİRİSİ ÇIKAR BİR GÜN KARŞINA ;) ABİ NASİHATİ SANA :d

Senin gibiLer insanLıktan anLamıyor..İnsan gibi bişi söylüyoruz saçma saçma şeyLer söyLeyip kendini tatmin etmeye çalışıyorsun...Bu söyLedikLerini zeka yaşına bağışLıyorum...

Bugüne kadar bişi oLamadıysa bu saatten sonra oLmaz sen rahat oL...

Bu sana son cevabım.İstediğini yazabiLirsin..Gerisi sana kaLmış, ister cevap yaz kendini doyur ister sus ve uzatma...

Werner Heisenberg
  • _____________________________
    Biz aslanın kral olmadığı,kartalın yuva yapamadığı,kanaryanın uçamadığı yerdeyiz...biz ESES'liyiz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 ping azaltma iceri qelin :D
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.