Şimdi Ara

MTV'Yİ FAZLA ÖDÜYOR OLABİLİRSİNİZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı Hakan Tokbaş, indirimli Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) uygulamasına ilişkin, "MTV'lerinizi öderken indirime hak kazanıp kazanmadığınızı kontrol edin, 4 yaşındaki 1800 motor üstü araç için 654 lira, 4000 motor üstü araç için ise 4 bin 344 lira fazladan vergi ödüyor olabilirsiniz" dedi.
    Tokbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MTV Kanunu 5. maddesine dayanılarak çıkarılan 14 Aralık 2004 tarihli 2004/8327 sayılı Bakanlar Kurulu kararı gereğince 1 Ocak 2005 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere indirimli MTV uygulaması başlatıldığını anımsattı.

Uygulama kapsamında otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtı ve benzeri araç bakımları için ödenecek vergi tutarlarının, aracın o yıla ait kasko sigortası değerinin yüzde 5'ini aşması halinde MTV'nin bir alt kademedeki aynı yaş grubundaki taşıtlara isabet eden vergi tutarı olarak uygulanacağına dikkati çeken Tokbaş, başvuruyu araç sahibinin yapması gerektiğini söyledi.

ayrıntı:
    http://www.haber3.com/mtvyi-fazla-oduyor-olabilirsiniz-haberi-2404630h.htm

• geçen sahibinden'de denk geldim ilanda "dilekçe vererek mtv'yi bir alt kademeden ödeyebilirsiniz" yazıyordu. haberi olmayan çok insan vardır eminim, ki ben de yeni öğrendim.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Az önce bir haber dikkatimi çekti:

Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı Hakan Tokbaş, indirimli Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) uygulamasına ilişkin, "MTV'lerinizi öderken indirime hak kazanıp kazanmadığınızı kontrol edin, 4 yaşındaki 1800 motor üstü araç için 654 lira, 4000 motor üstü araç için ise 4 bin 344 lira fazladan vergi ödüyor olabilirsiniz" dedi.
    Tokbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MTV Kanunu 5. maddesine dayanılarak çıkarılan 14 Aralık 2004 tarihli 2004/8327 sayılı Bakanlar Kurulu kararı gereğince 1 Ocak 2005 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere indirimli MTV uygulaması başlatıldığını anımsattı.

Uygulama kapsamında otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtı ve benzeri araç bakımları için ödenecek vergi tutarlarının, aracın o yıla ait kasko sigortası değerinin yüzde 5'ini aşması halinde MTV'nin bir alt kademedeki aynı yaş grubundaki taşıtlara isabet eden vergi tutarı olarak uygulanacağına dikkati çeken Tokbaş, başvuruyu araç sahibinin yapması gerektiğini söyledi.

ayrıntı:

Aracımın kasko değeri 62 bin lira, 1600 motor gücü var, şimdi benim indirimli MTV ödemem yok mu? Sözelciyim hesabı pek anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Az önce bir haber dikkatimi çekti:

ayrıntı:

Aracımın kasko değeri 62 bin lira, 1600 motor gücü var, şimdi benim indirimli MTV ödemem yok mu? Sözelciyim hesabı pek anlamadım.

yani ödediğiniz vergi 3100 tlyi geçseydi indirim alacaktınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.