Şimdi Ara

MTV CRIBS ve PIMP MY RIDE programlarını İzleyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu iki progmamı çok seviyorum gerçekten CRIBS ünlülerin evlerini tanıtıyo böle bişe yok yanlız bunlara ev denmez saray gibi evler adını tam bilmiyorum amerikan futbol oyuncusu size arkda bahçemi göstericem ufak biraz dedi... ben böle bişe görmedim arkabahçe sanki bizim burdaki şehir parkı o derece güzel ve büyük.. sonra oyuncaklarımı görmek istermisiniz 1970 MUSTANG BMW X6 ve buda en sevdiğim dedi ASTON MARTİN biz sahip olamıyoruz bari onlanları izleyelim program hafta içi hergün 18:30 da
     MTV  CRIBS ve PIMP MY RIDE programlarını İzleyenler...

PIMP MY RIDE

Ünlü rap yıldızı Xzibit tarafından sunulan Pimp My Ride, tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesine sahip, MTV’nin global bir fenomen haline gelmiş programlarından biri. Programda Pimp My Ride ekibi, öncelikle hurdaya çıkmak üzere olan araçlarına bir şans daha vermek isteyen kişiler arasından en çok hakettiğini düşündükleri birini belirliyor. Her programda farklı bir araç modifiye edilerek sahiplerinin ilgi alanları ve ihtiyaçları doğrultusunda alabildiğine gösterişli bir hale getiriliyor.

Hiçbir masraftan kaçınılmaksızın gerçekleştirilen bu modifikasyon işlemi sırasında araçlara entegre edilen materyaller kimi zaman bir DVD oynatıcıyken, kimi zaman bir kahve makinesi, kimi zaman da bir dj seti oluyor ve boyasından jantlarına kadar değiştirilen araç, tüm bunların sonunda sahibinin tanıyamayacağı kadar farklılaşıyor.

PIMP MY RIDE hafta içi hergün 18:00 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardagame -- 9 Ekim 2008; 14:54:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.