Şimdi Ara

Mtok Hakkında Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben iyi bir meslek lisesinden mezun oldum.Hedefim ham 35 k yapabilmek ama olmazsa mtok düşünüyorum.Marmara Üniversitesinde çok iyi bölümler var bunlarla ilgili sorularım var.

1-) Daha iyi puan yapıp mühendislik kazanan arkadaşlarla aynı ortamda mı okuyoruz ve diplomada fark var mı?

2-) Makine mezunu birisi Bilgisayar mühendisliği okuyabilir mi?

Zira 90 k ile Marmara Üniv kapatmış.Arada hiçbir fark yoksa çok da kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.

• 1) Ayni ortamda okumuyosun mtoklulari ayiriyoalar

2) Branşın neyse sadece onu secebiliyosun bende makina mezunuyum pc istiyorum ama pc nin mtokunu seçemeyiz

3) sana tavsiyem mtok a gitne surekli oynayip duruyolar bazen imza yetkini aliyolar bazen tekrar koyuyolar imza yetkin yoksa boşsun

Ayrıyetten muhendislik fakultesi die gecmiyor teknoloji fakultesi diye geciyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Sahibinin Arkadaşı

1) Ayni ortamda okumuyosun mtoklulari ayiriyoalar

2) Branşın neyse sadece onu secebiliyosun bende makina mezunuyum pc istiyorum ama pc nin mtokunu seçemeyiz

3) sana tavsiyem mtok a gitne surekli oynayip duruyolar bazen imza yetkini aliyolar bazen tekrar koyuyolar imza yetkin yoksa boşsun

Ayrıyetten muhendislik fakultesi die gecmiyor teknoloji fakultesi diye geciyor

Hazırlıkta ayırıp normalde aynı yerde eğitim aldıklarını okudum ama bilmiyorum.Yani teknoloji fakültesi ve mühendislik fakültesi öğrencileri aynı sınıfta eğitim alıyorlarmış.Her neyse pc okuyamacaksam mtok gg easy wp.

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    95k ama muafiyet sınavı var onu geçemezsen bir sene hazırlık okuyorsun matematik fizik kimya üzerine
  • AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle fakulten teknploji fakultesi oldugu icin muhendislik fakultesindekilerle birlikte olmuyorsun.

Ikincisi herkes kendi bolumu ile alakali bir mtok tercih edebiliyor.ama bu su demek degil.elektrik elektronik mezunu sadece elektrik elektronik bolumu secebilir diye birsey yok bilgisayarda secebilirsin.dedigim gibi alakali olmasi gerekiyor.alan dal kodlarina bakarak nereleri tercih edebilecegini ogrenebilirsin.

Ayrica ben tercih fuarinda hem sakarya hemde kocaeliden hocalarla mtok hakkinda gorustum.Her ikiside yerine olsam biraz daha calisip duzgun bir muhendislik fakultesini tercih ederdim.Mtok mezunlarinin ne olacagi tam kesin degil biraz risk isi dedi.

Kissadan hisse imam hatipler kapatilsin.

• Mtok kazananlar teknoloji fakültesinde, normal mühendisler mühendislik fakültesinde eğitim görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık hakkında
    12 yıl önce açıldı
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Askerlik hakkında sorularım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.