Şimdi Ara

///MTEC\\\ XENON'UN EN KALİTESİ , EN İYİ FİYATLA BURADA!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
39.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar
    arkadaşlar valla yusuf bey çok ilgili bir insan sağolsun hep yardımcı oluyor.
    hiçbir zaman ulaşamama gibi bir sorun çekmedim. kolay gelsin tekrar...
  • h4 ler neden bu kadar pahali?
  • Yukarıda ki FIAT Doblo daki hangi ampul tam olarak yazarmısınız? Bende de Mtec var kısalarda ama bu kadar mavi diiil malesef bendeki daha çok beyaza yakın ben böyle maviye yakın renk istiyorum. Eğer varsa alacağım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan83 -- 3 Nisan 2007; 13:00:44 >
  • otopolde nakit 450 YTL yazıyor mtec in ampulleri diğer beyaz ışıklardan çok daha iyi philipsle karşılaştırmasında açık ara önde ama şunu söyleyeyim benim eski sarı orjinal kısalarla arasında görüş açısı olaarak değişen birşey olmadı ama görüntü mükemmel şehiriçi tavsiye ederim ama şehirdışı ve karanlık yollarda verminin çok iyi olduğu söylenemez...
  • SUPER WHITE H1 var mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisin

herkese selamlar
    arkadaşlar valla yusuf bey çok ilgili bir insan sağolsun hep yardımcı oluyor.
    hiçbir zaman ulaşamama gibi bir sorun çekmedim. kolay gelsin tekrar...

çok teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: helaxes

h4 ler neden bu kadar pahali?

xenon kitler 2 çeşittir. birincisi tek devre olan H7,H1,H3 grubudur. bu kitler balast, güç kablosu, xenon ampul den oluşur. 3 sokete montaj biter. ikinci grup ise H4 dür. H4 kitin pahalı olmasının sebebi diğer kitler gibi olmayıp hem uzun hem kısa yanar. ayrıca kutu içeriğinde röleler, ekstra kablolar, kontrol kutuları mevcuttur. pahalı olmasının nedeni de budur.

quote:

Orjinalden alıntı: onurcan83

Yukarıda ki FIAT Doblo daki hangi ampul tam olarak yazarmısınız? Bende de Mtec var kısalarda ama bu kadar mavi diiil malesef bendeki daha çok beyaza yakın ben böyle maviye yakın renk istiyorum. Eğer varsa alacağım ???

ilk posttaki resimdeki doblo ile diğer posttaki doblo tamamen aynıdır ampulüne kadar. yukarıdakinin mavi çıkmasının sebebi cep telefonuyla çekilmiş olması. diğer resimleri fotoğraf makinası ile çektim.

///MTEC\\\  XENON'UN EN KALİTESİ , EN İYİ FİYATLA BURADA!!!

quote:

Orjinalden alıntı: trasher

otopolde nakit 450 YTL yazıyor mtec in ampulleri diğer beyaz ışıklardan çok daha iyi philipsle karşılaştırmasında açık ara önde ama şunu söyleyeyim benim eski sarı orjinal kısalarla arasında görüş açısı olaarak değişen birşey olmadı ama görüntü mükemmel şehiriçi tavsiye ederim ama şehirdışı ve karanlık yollarda verminin çok iyi olduğu söylenemez...

450 ytl yazan xenon kittir. bende nakit 425 ytl aynı kit. philips şu an mtec in piyasaya girmesiyle batacak neredeyse. aynı ampule 70-80 ytl fark vermek bence gereksiz ki bir ton philips söktüm mtec taktım. herkes memnun üründen. zaten kötü bir ürün olsa buralara gelemezdik

quote:

SUPER WHITE H1 var mı ???

şu an mtec in park ve H1 ampullerinde stoklar tükenmiştir. gemi pazartesi günü limana yanaşıp indirecek malı. sanırım bir perşembeyi bulur kimsede ürün kalmadı çünkü büyük internet satış firmalarına müşterinin işi yürüsün diye zararına sipariş geçtim bana haftaya pazartesi gelir dediler kimsede ürün yok yani. olanlar da tek tük.

gelmişken bi de resim koyalım

park+kısa+sis mercekli far

T10+H7+H3

KEREM'E RESİMLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 8 Nisan 2007; 20:42:18 >

• Hayatımda gördüğüm xenonlara en çok uyum sağlayan park ampülleri bu MTech'in park ampülleridir. Bir çok park ampülü denedim ama garanti veririm özellikle 6000K xenonun yanına en çok bu park ampülü yakışıyor.

Yalnız kalite konusunda biraz şüphelerim var. Ben 3 takım almak zorunda kaldım ve 3 günde bir mutlaka ampül patladı. Bir bakıyorum sağ patlamış, bir bakıyorum sol patlamış. Öncelikle tesisattan sandım ama eski sarı park ampüllerim 2 sene boyunca hiç patlamamıştı. Sonra ampülleri aldığım yerle papaz duruma gelmeye başladığımdan daha ucuz led şeklinde ama beyaz ışık veren ampül aldım.

Şu an sorun çözüldü, hiç bir problem yok, patlama yok. Mtec park ampülleri kadar rengi güzel değil, xenonların yanında sırıtıyor. Ama kesinlikle daha dayanıklı. Mtec süper kutu yapmış, cafcaflı bir şey, benim aldığım ampüller ise uyduruk bir kutudaydı ama daha sağlam çalışıyor.

Bunlar benim başımdan geçenler, belki de tesisatta ilginç bir gerilim -sadece Mtec ampüllerin- patlamasına neden oluyor bilemem ama kesinlikle bir kez daha almam. Ben üstelik 15 YTL'den almıştım çiftini. Ama yiğidi öldürürüm hakkını da veririm, en güzel ışığı Mtec park ampülü veriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Hayatımda gördüğüm xenonlara en çok uyum sağlayan park ampülleri bu MTech'in park ampülleridir. Bir çok park ampülü denedim ama garanti veririm özellikle 6000K xenonun yanına en çok bu park ampülü yakışıyor.

Yalnız kalite konusunda biraz şüphelerim var. Ben 3 takım almak zorunda kaldım ve 3 günde bir mutlaka ampül patladı. Bir bakıyorum sağ patlamış, bir bakıyorum sol patlamış. Öncelikle tesisattan sandım ama eski sarı park ampüllerim 2 sene boyunca hiç patlamamıştı. Sonra ampülleri aldığım yerle papaz duruma gelmeye başladığımdan daha ucuz led şeklinde ama beyaz ışık veren ampül aldım.

Şu an sorun çözüldü, hiç bir problem yok, patlama yok. Mtec park ampülleri kadar rengi güzel değil, xenonların yanında sırıtıyor. Ama kesinlikle daha dayanıklı. Mtec süper kutu yapmış, cafcaflı bir şey, benim aldığım ampüller ise uyduruk bir kutudaydı ama daha sağlam çalışıyor.

Bunlar benim başımdan geçenler, belki de tesisatta ilginç bir gerilim -sadece Mtec ampüllerin- patlamasına neden oluyor bilemem ama kesinlikle bir kez daha almam. Ben üstelik 15 YTL'den almıştım çiftini. Ama yiğidi öldürürüm hakkını da veririm, en güzel ışığı Mtec park ampülü veriyor.

park ampullerinde dediğiniz gibi mtec in üstüne yok. 3 günde bir patlama olayı aracın tesisatı ile ilgili bana göre. mtec in park ampullerinde patlama sorunu vardır ancak bu stokların erimesi ile ortadan kalkmıştır. 1 parti sorunlu mal geldi ayıklanamadı patlayanların ampulleri de yenileri ile sorgu sualsiz değiştirildir. yeni parti geldikten sonra denemenizi öneririm çünkü aracımda 8-9 aydır kullanıyorum neredeyse hiçbir sorun yok toplasak da 6-7 müşterim geri döndü bana. onlarda sorunlu partiden olduğu belliydi zaten

bence tekrar deneyin eğer tekrar patlar ise ani bir voltaj yüklenmesi olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Hayatımda gördüğüm xenonlara en çok uyum sağlayan park ampülleri bu MTech'in park ampülleridir. Bir çok park ampülü denedim ama garanti veririm özellikle 6000K xenonun yanına en çok bu park ampülü yakışıyor.

park ampullerinde dediğiniz gibi mtec in üstüne yok. 3 günde bir patlama olayı aracın tesisatı ile ilgili bana göre. mtec in park ampullerinde patlama sorunu vardır ancak bu stokların erimesi ile ortadan kalkmıştır. 1 parti sorunlu mal geldi ayıklanamadı patlayanların ampulleri de yenileri ile sorgu sualsiz değiştirildir. yeni parti geldikten sonra denemenizi öneririm çünkü aracımda 8-9 aydır kullanıyorum neredeyse hiçbir sorun yok toplasak da 6-7 müşterim geri döndü bana. onlarda sorunlu partiden olduğu belliydi zaten

bence tekrar deneyin eğer tekrar patlar ise ani bir voltaj yüklenmesi olabilir.

O zaman bana bahsettiğiniz sorunlulardan verdiler çünkü her seferinde patladı. 3 set aldım, birisini sürekli patladığından hediye etmek zorunda kaldılar, diğer 2'sini parayla aldım. Onlar da "bu kadar patlama oluyorsa sorun araçtandır" dediler ve bir süre ben de öyle düşündüm ama Mtec dışında hiç bir park ampülü patlama yapmadı. Hatta şu an Çin malına benzer, 5 liralık led ampüller taktım hiç problem çıkmadı ondan tesisat sorununu direkt eledim, bence ampülden kaynaklanıyordu. Satın aldığım yer beni Mtec parklardan soğuttu, oysa ilk aldığımda bu kadar güzel rengi olduğundan çok sevinmiştim. Şimdi gidip almak elimi titretir ama siz konuya vakıf olduğunuzdan belki gittigidiyor üzerinden satış yapıyorsanız sizden satın alabilirim, bu güzel ampüle son bir şans tanıyabilirim. Xenonlarımın yanında sırıtmayacak H1 uzun far ampüllerine de ihtiyacım var, ikisini birden bakayım. Şu an kullandığım uzunlar sapsarı olduğundan çok komik duruyor.

• şu an dediğim gibi park ampulü yolda haftaya perşembe cuma gibi ulaşır diye tahmin ediyorum gelince burdan haber vereceğim zaten. uzunlarınıza da H1 cosmos blue takarsanız kısalarınızdan renk olarak hiçbir farkı kalmaz

gittigidiyor üzerinden satışım var gelince ürünler tekrar görüşürüz eğer cosmos isterseniz şimdilik H1 olarak mevcut stoklarda

edit: ayrıca en az 7-8 adet focus II ye uyguladım hiçbir sorun ile karşılaşmadık şimdiye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 8 Nisan 2007; 22:36:21 >
  • quote:

şu an dediğim gibi park ampulü yolda haftaya perşembe cuma gibi ulaşır diye tahmin ediyorum gelince burdan haber vereceğim zaten. uzunlarınıza da H1 cosmos blue takarsanız kısalarınızdan renk olarak hiçbir farkı kalmaz

gittigidiyor üzerinden satışım var gelince ürünler tekrar görüşürüz eğer cosmos isterseniz şimdilik H1 olarak mevcut stoklarda

edit: ayrıca en az 7-8 adet focus II ye uyguladım hiçbir sorun ile karşılaşmadık şimdiye kadar

İlgilendiğiniz için teşekkürler, benim acelem yok. Park ampülleri geldikten sonra tekrar görüşürüz hem bu sayede kargo masrafından da tasarruf etmiş olurum. Haftaya tekrar konuşuruz bu konuyu ama H1 ampülü 55W değil mi? Kutusunda 100W yazan ve beyaz ışık veren Mtec'ler gördüm ama kesinlikle araç elektriği açısından son derece zararlı olur. Eğer Cosmos 100 wattsa Super White da alabilirim, sonuçta sadece uzun farlarda kullanılacağından (sürekli yanmayacağından) birebir xenona çok yakın bir renk olmasına gerek yok, standart ampüller gibi sarı olmasın ve 55 W olsunlar benim için yeterli.

Dediğim gibi park ampülleri gelince özel mesajdan görüşelim, gittigidiyor üzerinden bir çift 55W H1 ampül (Cosmos ya da Super White), bir çift 5W dipsiz park ampülü için görüşürüz.

• mtec lerin hepsinde 55 watt ---> 100 watt ibaresi vardır. denmek istenen 55 watt gücünde 100 watt ışık gücü veriyor. hafiften kolpalamışlar gerçi biraz iyileştirse de. 100 watt olayına ben de girmem sorumluluğu oldukça yüksek bir ampul. zaten distribütör getirtmiyor 100 watt modeli. bir parti geldi bitti deneme amaçlı. 100 watt olanların kutusu kırmızı oluyor.

ürünler gelince ben sizinle irtibata geçerim

iyi akşamlar

saygılar...
  • MTEC in bütün ürünleri stoklardadır. bekleyen arkadaşlar sipariş verebilir...
  • Ben GG den sipariş verdim. Ürünü alınca fotolarını da koyacağım. İmpress arkadaşıma şu ana kadar ki ilgisi için teşekkür ederim. İyi satışlar...
  • Ampullerim geldi @İmpress dostum ilgin ve özenin çok teşekkür ederim. Ampulleri taktım yakında foto eklerim. Hiç düşünmeden alabilirsiniz çünkü fiyatları da çok uygun. iyi satışlar...
  • Bana sadece tek xenon 6000 k H/ ampul gerekli elinizde varmı ?
  • quote:

Ampullerim geldi @İmpress dostum ilgin ve özenin çok teşekkür ederim. Ampulleri taktım yakında foto eklerim. Hiç düşünmeden alabilirsiniz çünkü fiyatları da çok uygun. iyi satışlar...

ben teşekkür ederim onur güle güle kullan fotoları beklerim

quote:

Orjinalden alıntı: oskay furtuna

Bana sadece tek xenon 6000 k H/ ampul gerekli elinizde varmı ?

oskay bey durumu p.m. ile bildirdim size
  • quote:

hyundai de far ampulleri h4 dür. uzun ve kısa bir olduğundan tek ampulle biter olay. sis de almak isterseniz h4+sis+park 60 ytl yapar sizin için de. aracınızın farında şapka oldupğundan dolayı göz alma ve dağıtma olayı yapmaz.

park ampulleri far kolunu bir kere çevirdiğinizde yanan ufak ampullerdir. mtec parklar olmadan super white dan gereken performansı alamazsınız. en beyazı mtec dir çünkü parkların.
    ÖRNEK:

parksız olduğu zaman önünüz beyaz olur ancak far içleri sarı kalır yine

Peugeot 207 trendy ye beyaz ampul takmak istiyorum.Bilgi
    verirseniz sevinirim.Maliyet,garanti vs.Xenon far takımı takmadan neler yapılabilir bu konudada yardımlarınızı bekliyorum.

• merhabalar...
    aracıma xenon kit taktırmak istiyorum aslında ANGEL XENON taktırmak istiyorum ama bulamadım...
    şimdi bende 2007 CİVİC HB var hocam buna xenon taktırmak istiyorum bu H4 H7 olayını bilmiyorum ne kullanmalıyım?H4 için uzunlarda kısalarda xenon oluyor sanırım bu bana olurmu? bide sisler felan herşeyi beyaz olsun sarı ışık kalmasın istiyorum bi önerin varmı bana birde fiyat çıkarırsan sevinirim
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.