Şimdi Ara

///MTEC\\\ XENON'UN EN KALİTESİ , EN İYİ FİYATLA BURADA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
39.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün taktırdım ışık gücü gayet iyi super white serisi çok kaliteli ve çok şık duruyor

ford servisindekiler takmadan önce burun kıvırdılar taktıktan sonra nerden aldın kaç para diye bir sürü soru sordular kısacası tüm servis çalışanları çok beğendi.
    mtec ışık gücüyle onları cidden şaşırttı

gerçi sarı ışığa alışmışız beyaz ışık ilk başta tuhaf geldi bana ama tabiki kısa sürede alışılır.

teşekkürler yusuf bey

saygılar
  • siz memnun kaldıkça ben daha çok mutlu oluyorum

saygılar benden
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

cihan cherokee nin resimleri beklerim kuru kuru yorum olmuyo böyle ayıp ama

En kısa zamanda Çekip yollicam sana herkes xenon farların hayırlı olsun diyor bana :)
  • aZ ÖNCE gg SİPARİŞ VERDİM.
    ARACIM TOYOTA YARİS 2005(ESKİ KASA)
    H4 OLMASI LAZIM.
    GÖRELİM BAKALIM.
    TAKTIKTAN SONRA RESİMLERİNİ GÖSTERİRİM BURADA.
  • arkadaşlar benim güvenim tam bu ürünlere çekinmeden bütün yorumlarınızı yapıp resimlerinizi koyabilirsiniz
  • ARKADAŞIM BANA FİYAT VERİRMİSİN MERCEKLİ VE MERCEKSİZ. ARABAM FOCUS CMAX H1 H7 MERCEKSİZ
  • malesef mercek yok bende sadece xenon kit ve halojen ampul var. halojenin takımı 25 ytl, parkların takımı da 10 ytl dir.

25 (H1) + 25 (H7) + 10 (park) = 60 ytl yapar toplamda
  • YA BEN PEK BİLMİYORUMDA HOLOJEN NASI OLUYOR....PARK DERKEN????
    SADECE AMPUL DEMİ...HANGİSİ SARI HANGİSİ BEYAZ YANAR.....KAÇ YTL TUTAR SİS UZUN KISA PARK HEPSİ DEĞİŞSE...HERALDE XENONDA GÖZ ALMASI DİYE Bİ OLAY YOK...BU AMPULLERDE OLURMU??*

BİRAZ AÇIKLARMISINIZ.................BAŞTAN..........
    quote:

Orjinalden alıntı: impress

malesef mercek yok bende sadece xenon kit ve halojen ampul var. halojenin takımı 25 ytl, parkların takımı da 10 ytl dir.

25 (H1) + 25 (H7) + 10 (park) = 60 ytl yapar toplamda
  • hyundai de far ampulleri h4 dür. uzun ve kısa bir olduğundan tek ampulle biter olay. sis de almak isterseniz h4+sis+park 60 ytl yapar sizin için de. aracınızın farında şapka oldupğundan dolayı göz alma ve dağıtma olayı yapmaz.

park ampulleri far kolunu bir kere çevirdiğinizde yanan ufak ampullerdir. mtec parklar olmadan super white dan gereken performansı alamazsınız. en beyazı mtec dir çünkü parkların.
    ÖRNEK:
     ///MTEC\\\  XENON'UN EN KALİTESİ , EN İYİ FİYATLA BURADA!!!

parksız olduğu zaman önünüz beyaz olur ancak far içleri sarı kalır yine

• Süper ürün herkese tavsiye edilir aldım çok menunum yusuf kardes saolasın varolasın :)
  • BEN SERVİSTE PHILIPS MARKA XENON AMPULÜ GÖRDÜM FİYATLARI 45-70 ARASI ....ALSAMMIKİ?NASIL OLUR....ORJİNALİNİ ARARMIYIM...BOŞA GİTMESİN!!!!TAKILMASI ÇOKMU ZOR UZUN SÜRER DİYORLAR.....ALT TARAFI AMPUL TAKILMAYACAKMI BANA 5 DK LIK İŞ GİBİ GELİYOR????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 5 Mart 2007; 14:24:37 >
  • BİDE ERAYA HİÇ TAKTINIZMI RESİMİNİ KOYABİLİRMİSİNİZ.......GÖRÜNÜŞÜNÜ MERAK EDİYORUM.....
  • bu kadar insan pişman olmadı siz de pişman olmazsınız

memnuniyeti özelden atıyorum doya doya bakabilirsiniz
  • yeni resimler

astra gsi

• size nasıl ulaşabilirim? H7 bir kit almak istiyorum.

cihankahveci@gmail.com

mailım
  • arkadaşlar..impress beyden telefonla bilgi aldıktan sonra ürünü kargo ile elime ulaştı..gerçekten dürüst bi satıcı..fiyatlarıda cok uygun.gönül rahatlığıyla bağlantıya geçip ürün alabilirsiniz.Ben öyle yaptım.mtec ler bir harika..
  • bekleyen arkadşlar H7 stoklara girmiştir
  • değişik modellerin resimleri varsa paylaşalım , almak isteyenler için fikir oluşur diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: poman

değişik modellerin resimleri varsa paylaşalım , almak isteyenler için fikir oluşur diye düşünüyorum

öneriniz için teşekkür ederim burada birkaç aracın resmi daha mevcut
    http://forum.donanimhaber.com/m_12066924/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 20 Mart 2007; 11:36:27 >
  • impress merhaba, sanayide bir parçacı beni resmen kazıkladı, şu an tam emin değilim ama sanırım H1 xenon ampülü H7 şekline sokup bana H7 diye sattı, sonuçta tabii ışık dağılımı mercekli farlarım olmasına rağmen son derece kötü. Ben de farlarım bu kadar aydınlatıyor sanmıştım ama yetkili serviste bana bunu açıkladılar, neyse aldığım yerle de çok muhattap olmak istemiyorum, hoş insanlar değil.

Şimdi benim her türlü tesisatım ve ekipmanım kurulu ve hazır, tek ihtiyacım olan GERÇEKTEN H7 STANDARTında xenon ampüller almak, senden sadece 2 adet 6000K (hatta daha düşük olursa daha iyi) H7 ampül temin etmem mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.