Bildirim
Mtb sürücusune gerekli aksesuarlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bütçe nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrained -- 15 Mayıs 2014; 12:23:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ingrained
Bütçe nedir
butçeden ziyade hepsini alacağım tabi güvenlik onlemleri 1. Sırada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1. KASK
2. ELDİVEN
devamı kullanıcıya göre öncelik sırasına koyulabilir ama bu ikisi kesinlikle en önemlileri -
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
1. KASK
2. ELDİVEN
devamı kullanıcıya göre öncelik sırasına koyulabilir ama bu ikisi kesinlikle en önemlileri
3. Gözlük
4. Buff -
quote:
Orijinalden alıntı: UmutO35
quote:
1. KASK
2. ELDİVEN
devamı kullanıcıya göre öncelik sırasına koyulabilir ama bu ikisi kesinlikle en önemlileri
3. Gözlük
4. Buff
5.aydınlatma
6.çamurluk -
ben şimdi mesela bisiklet ile çıkarken;
üzerimde:
gözlük, kask, forma, şort, tayt, bisiklet ayakkabısı, flaşör yanıp sönen led lambalar (önde de arkada da) far (sadece önde)
çantada:
pompa, yedek iç lastik, yama takımı (minik bi kutu içinde yapıştırıcı, yamalar ve zımpara) levyeler (minik) alyan anahtar takımı, yara bandı taşıyorum.
bisiklet kilidi ve paça bandını da unutmamak gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
ben şimdi mesela bisiklet ile çıkarken;
üzerimde:
gözlük, kask, forma, şort, tayt, bisiklet ayakkabısı, flaşör yanıp sönen led lambalar (önde de arkada da) far (sadece önde)
çantada:
pompa, yedek iç lastik, yama takımı (minik bi kutu içinde yapıştırıcı, yamalar ve zımpara) levyeler (minik) alyan anahtar takımı, yara bandı taşıyorum.
bisiklet kilidi ve paça bandını da unutmamak gerek
helal reyiz -
nedense herkes bisikleti ilk aldiginda aksesuarla donatmaya birkac ay sonrada hafiflik icin tum aksesuarlari sokmeye basliyor :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PwaGG
nedense herkes bisikleti ilk aldiginda aksesuarla donatmaya birkac ay sonrada hafiflik icin tum aksesuarlari sokmeye basliyor :D
ben daha sökmeye başlamadım ama, benim ağırlık takıntılı 3 yıllık bisiklet kullanıcısı bi arkadaşım var; adamın neden ağırlık takıntılı olduğunu birlikte tura gidince anladım. adam 42 yaşında yokuş çıkamıyor bnye kaldırmıyor sigaradan mıdır nedir. ondan dolayı çakmağın ağırlığını bile hesaplıyo adam. ben ise tam tersine yokuş konusunda da süper olduğum için şu an için hiçbir sıkıntım yok. -
Zincir anahtarını da mutlaka ekleyin listeye. -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
quote:
quote:
1. KASK
2. ELDİVEN
3. Gözlük
4. Buff
5.aydınlatma
6.çamurluk
7. Yama seti
8. Spd -
şu listeyi , aksesuarların linkleri de ekleyip sabitlesek mi napsak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 17 Mayıs 2014; 11:22:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: noktape
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
quote:
quote:
1. KASK
2. ELDİVEN
3. Gözlük
4. Buff
5.aydınlatma
6.çamurluk
7. Yama seti
8. Spd
9- Barend
10 - Elcik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X