Şimdi Ara

MT55 Jant Seti Sorunsalı (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlerdir istediğim jant setini dün aldım.  MT55 Jant Seti Sorunsalı (Acil)

Burada orjinal resim var. MT55 yazısındaki 5 in biri kırmızı biri beyaz.

Bendeki 55 ikiside kırmızı. Kafama takıldı internetteki bütün resimleri biri kırmızı diğeri beyaz.

Bendeki iki 5 kırmızı. Bununla ilgili bi fikri olan var mı?

Bendeki jant set :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostteam -- 23 Eylül 2013; 13:27:06 >

• çakma olucağını sanmam nerden aldın ki oraya sor istersen bende internetten baktım aynen bir kırmızı bir beyaz
  • Sorduğum yerde yıl farkından olur dediler. Performans aynı ama her yıl farklı bi tasarımla geldiklerinden o yüzden olabilir dediler.

Bilemedim bende :)
  • seri numarası vardır bir yerinde oradan bak seri noda yıl vs. bilgilerde vardır büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostteam

Sorduğum yerde yıl farkından olur dediler. Performans aynı ama her yıl farklı bi tasarımla geldiklerinden o yüzden olabilir dediler.

Bilemedim bende :)

Benim de kırmızı beyazmış

Evet ben de baktım hep kırmızı-beyaz.

Nereden nekadara aldınız ve sıfır mı ?

• ilginç cidden. gerçek resmi var mı? yazı da zaten etiket sanırım, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

ilginç cidden. gerçek resmi var mı? yazı da zaten etiket sanırım, değil mi?

Evet çıkartma gibi birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JANT GÖBEĞİ SORUNSALI YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    rot başı için marka önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

seri numarası vardır bir yerinde oradan bak seri noda yıl vs. bilgilerde vardır büyük ihtimalle

Seri numarası neresinde oluyor tam olarak?

Bendeki jant set :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostteam -- 23 Eylül 2013; 13:26:27 >

• ben sadece jant seti aldınız sanmıştım o nedenle illaki bir yerinde vardır diye söyledim böyle okumanız zor muhtemelen iç kısımdadır bisiklet foruma bakmak gerek oradakiler bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

ben sadece jant seti aldınız sanmıştım o nedenle illaki bir yerinde vardır diye söyledim böyle okumanız zor muhtemelen iç kısımdadır bisiklet foruma bakmak gerek oradakiler bilirler

Üye oldum oraya ama onay süreci vs varmış kapattım bende.

Burda bir bilen çıkar belki.
  • maşaların ve jant çemberlerinin etiketlerini, bisiklet üreticisinin kendi grafikleri ile bastırması normal bişey. mesela bir bisikletten çıkma maşa alsam, o bisikletin grafiklerine göre grafiklerinin olmasını anormal karşılamam. aynı şey diğer parçalarda da mümkün. örneğin, dt swiss'in bir jantını scott kendi grafikleriyle stickerlayabilir. ancak bu olayın takım jantlarda olanını görmedim hiç. jantlar da sanırım başka bisikletten çıkma değil, doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

maşaların ve jant çemberlerinin etiketlerini, bisiklet üreticisinin kendi grafikleri ile bastırması normal bişey. mesela bir bisikletten çıkma maşa alsam, o bisikletin grafiklerine göre grafiklerinin olmasını anormal karşılamam. aynı şey diğer parçalarda da mümkün. örneğin, dt swiss'in bir jantını scott kendi grafikleriyle stickerlayabilir. ancak bu olayın takım jantlarda olanını görmedim hiç. jantlar da sanırım başka bisikletten çıkma değil, doğru mu?

Doğrudur. Jant seti kutusunda geldi. Başka bir bisikletten çıkma değil. Geldiği yeri bilmiyorum. Bulunduğum yerdeki bisikletçi getirtti ona sordum onunda bilgisi yok bu konuda ama performans açısından bi fark yoktur dedi.
  • sizin jant takımının aynisini yeni model salcano yeni modeli olan assos 50 slx de kullanmış. jant telleri yuvarlakmı yassımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 11 Şubat 2014; 10:08:15 >
  • Merakla takiptayim inşallah orjinaldir.O yazının sticker olması biraz kafa karıştırıcı ama pek bilmiyorum yeni atıldım bu işlere.
  • arkadaşlar size şöyle bir açıklama yapayım.
    imalat sektöründe 3 farklı parça labeling yani etiketleme şekli vardır.

1- firma kendi malını üretir ve satar. firmanın fabrikasından çıkıp firma tarafından satılır.

2-kendi imal ettiği malı yedek parçacılar ve toptan alan başka firmalara satar, o firmalar da müşteriye satar. onlara aftermarket denir.

3-oem ise firma kendi malını başka firmalara fason olarak imal ettirir, onlardan herhangi bir logo vs marka belirtmeyecek durumdayken alır ve qc yani kalite kontrolden sonra kendi logosunu veya etiketini basar ve satar.

böyle durumlarda farklı etiketler kullanırlar ki ayırt edilebilsin.

tabi tüm bunların haricinde yıldan yıla renk değişimi durumu da olabilir.
  • http://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=3&sira=21
    burdakiyle aynı sanırım senin jant seti. bu sene üretilenlere böyle sticker yapıştırmışlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacaka1234512

Merakla takiptayim inşallah orjinaldir.O yazının sticker olması biraz kafa karıştırıcı ama pek bilmiyorum yeni atıldım bu işlere.

Sticker olmayanı var mı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.