Şimdi Ara

Msü yü tutturmuş tahminhesap varken puango niye(puan hesaplama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA498CECC -- 15 Temmuz 2023; 0:28:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 4 Nisan 2021; 23:38:57 >
  • E msü puanını tahminhesap tutturmuş niye hala bu puango sevdası kötümser diye mi en kötüsüne hazır olalım tamam da elde reel bir bilgi var sıralama değil puan söylüyorum yoksa bende kendimi kötüye hazırlıyorum

• Arkadaşım puan olarak hayli haylı yetiyosun eğitimciler televizyonda sürekli söylüyor az puana iyi sıralamalar diye. Şurda kitapçığa göz gezdirip yorum yapan vasıfsız insanları dinleme

• 30-35k puango 440-445 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disbanacokmu -- 13 Temmuz 2018; 11:34:34 >
  • Asbael e verdiğim dönütü görmedin herhalde msü yü tutturmuş tahminhesap varken niye puango bunu soruyorum sikim başlığın konuyla ilgisi kalmadı puango bu diyip yazma ruh hastası mısın ha benim moralimi bozamazsın en kötü parasını verir giderim böyle dallamalık yapma boşuna

• tahminhesap kolay mı geldi orta mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik mi? İstatistik mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msü de katsayilar farkli diye biliyorum tyt gibi degil

• Youtube ve televizyon programlarından moral buluyorum sonra bu kadar moral fazla biraz foruma gireyim diyorum moral falan kalmıyor.
  • Sıralama değil hocam puan hesabını söylüyorum katılım aynı değil bi kere ha illa lazımsa kolay hocam ben oradan bakıyorum.

• hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Haklısın msü katsayılarında Türkçe -Mat'ın katsayıları daha fazlaydı

• Bunu bilmiyordum tamam işte aradığım cevap teşekkür ederim.

• biri yazmıştı tahminhesap geçen sene puanları tam tutturmuş

• Tahminhesapta 467 puanim var.Oyleyse tip cebimde olur.Keske o site gibi gelse.

Ama onlarca siteden puan hesapladim.Cogu 459-60 arasiydi.

Ondan tahminhesap mantikli gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminhesap 354 puanla sözelde 55 binde gösteriyor beni imkansız bence
  • puangonun falan niye düşük gösterdiğini açıklamıştı biri sapmalarla alakalıydı galiba

• Hayatı sadece para olarak gören bi zavallısın hakkında söylenen uak bi sözü bile kaldıramıyorsun sana önceki konuda cevapta inş diş hatta tıp kazanırsın derken bütün samimiyetimle söylemiştim ama değmez insanlar hakkında iyi düşünmemek lazım özel ders falan da almadım klavye balında götünden uydurma burada foruma girip fakir edebiyatı yapmayın hayatın gerçekleri bunlar laflarına dikkat et dışarda biri ters baksa yüzünü yere çeviren tipler klavye başında erkek oluyo haddini hatsizlik yapma gerçi sen bunada şimdi küfür yazarsın seviyene inemeyeceğim gerçek hayatta görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA498CECC -- 13 Temmuz 2018; 13:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA498CECC

Hayatı sadece para olarak gören bi zavallısın hakkında söylenen uak bi sözü bile kaldıramıyorsun sana önceki konuda cevapta inş diş hatta tıp kazanırsın derken bütün samimiyetimle söylemiştim ama değmez insanlar hakkında iyi düşünmemek lazım özel ders falan da almadım klavye balında götünden uydurma burada foruma girip fakir edebiyatı yapmayın hayatın gerçekleri bunlar laflarına dikkat et dışarda biri ters baksa yüzünü yere çeviren tipler klavye başında erkek oluyo haddini hatsizlik yapma gerçi sen bunada şimdi küfür yazarsın seviyene inemeyeceğim gerçek hayatta görüşmek dileğiyle.
    Kufur yazan sensin parayla okurum diyen sensin ben sana kötü bişey mi dedim de önceki yorumunda bunları yazdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA498CECC

Hayatı sadece para olarak gören bi zavallısın hakkında söylenen uak bi sözü bile kaldıramıyorsun sana önceki konuda cevapta inş diş hatta tıp kazanırsın derken bütün samimiyetimle söylemiştim ama değmez insanlar hakkında iyi düşünmemek lazım özel ders falan da almadım klavye balında götünden uydurma burada foruma girip fakir edebiyatı yapmayın hayatın gerçekleri bunlar laflarına dikkat et dışarda biri ters baksa yüzünü yere çeviren tipler klavye başında erkek oluyo haddini hatsizlik yapma gerçi sen bunada şimdi küfür yazarsın seviyene inemeyeceğim gerçek hayatta görüşmek dileğiyle.
    Hocam şu lafında aşırı haklısın dışarda biri ters baksa yüzünü yere eğen eli ayağı titreyen tipler burda ahkam kesiyor o zoruma gidiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.