Şimdi Ara

MSÜ'ye girmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son birkaç gündür düşünüyorum, acaba msü'ye girmek gerekli mi? Sınav provası olacağı doğru ama eğer virüs kaparsak bu bizim için daha kötü olur. Her ne kadar önlemler alınacak olsa da yine dışarda veliler sıkış tıkış bekleyecek veya sınıftakilerin taşıyıcı olmadığının da garantisi yok. Tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum sizce bu ortamda msü'ye girmeli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatareren -- 11 Mayıs 2020; 1:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben gireceğim de MSÜ o tarihte yapılmayacak diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 11 Mayıs 2020; 1:20:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reis tarihte de yapılmazsa bizim için anlamı kalmayacak :(

msüyü yks sonrasına ertelerlerse cidden söverim ya yapacak birşey de yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

reis tarihte de yapılmazsa bizim için anlamı kalmayacak :(

msüyü yks sonrasına ertelerlerse cidden söverim ya yapacak birşey de yok ama
    YKS MSÜ DEN SONRA OLAMAZ SİSTEMATİKİ GEREĞİ
  • Gireceğim

• şuanki durumda yksyi riske atamam. eğer yksye yakın bir güne cekilirse girebilirim

edit: hale bak aw kodumun sınavını ne hale getirdilerse corona olursam ne olacak diye degil, sınava giremeyiz diye korkacak hale geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 11 Mayıs 2020; 1:58:33 >
  • freaking out F kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum aklımı cok kurcalıyor sinav yakin corona olunursa ne oluyor coronalilar icinde sinav merkezi olmali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınav gunu aciklanan olum sayisi 0 olursa girerim msü ye öldürmeyen darbe guclendirir misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenal101 -- 11 Mayıs 2020; 2:31:20 >
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    İmkansıza yakın hocam öyle bir şey çünkü o sınav merkezinin polisi var görevlileri var gelip giderken nasıl gidip gelecekleri konusu şüpheli falan o riski almayacaklar bence
  • Gireceğim

• Up

• KORONA OLMAK İSTEYEN GİRSİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.