: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teogason7adim -- 28 Mart 2022; 18:42:39 > |
MSÜ SINIFTAN SON 15 dk ayrılmak hakkında!!

-
-
göz yummuş olabilirler. yoksa uyarırlardı diye düşünüyorum
-
Hayır hocam neden ki?
-
burada da çoğu kişi hoca son 5 dk falan kaldı dedi kitapçığı teslim edip çıktılar, normalde son 15 dk yasak gözetmenlerin ihmaline geldi muhtemelen
-
sınav değerlendirme yerinden yaz kamera varsa kontrol ederler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bir bilgilendirme yapılmadı 12.15'ten sonra çıkış serbest denildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sınav çıkış serbest idi
Bir sıkıntı olmasın diye (herhangi bir yanlış anlaşılma) ana mesajı sildim.
-
-
-
Hocam bizim gözetmen bize özellikle söyledi oradan tahmin ettim sonuçta adam gözetmen. Sanırım bir çocuk sordu veya bilmiyorum.
Kusura bakmayın, çok gergin olduğum için algılayamıyorum bile: Gözetmen size neyi özellikle söyledi? Yani demek istediğim, özellikle son 15 dakika çıkılabileceğini mi? Yoksa başka bir zaman aralığı için mi söyledi? Hakkınızı helal edin.
-
Hocam sıkıntı yok zaten ben de rahatsız oldum ve böyle profesyonel sınavlarda çıkışa dair bir sınır olmamasına şaşırdım. Gözetmene herhalde biri sordu çünkü tahtada sadece ilk belli süre çıkış yok yazıyordu ve son 15 dakika falan çıkmamaya dair hiçbir şey yoktu. O yüzden diyorum herhalde biri sordu sınavın başında erken çıkmayı düşünen, ama ben duymadım veya başka bir şeyle ilgileniyordum artık neyse.
Ama arkadaşlarım falan da genel olarak gözetmen tahtada yazan neyse o demiş. Yani ben böyle bir kuralın bu sefer gözetmenlerce sistematik olarak uygulamatıldığını düşündüm
Tahtadaki "12.15'ten sonra çıkış serbest" yazısını görünce gözetmene bizzat sordum hocam ben son 15 dakika çıkmak yasak diye biliyordum kural mı değişti diye. Bana bu sınav için uygulanmayacak dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pekala çok teşekkür ediyorum. Bizim tahtamızda da 15 dakika hakkında bir bilgi yazmıyordu. Ancak hocalarIn sınav başlamadan önce bazı şeyleri okuduğu bölümde, “adayların kuralları bildiği kabul edilir” gibisinden bir şey söylendi. Ben maalesef son 3 dk kala çıkmak zorunda kaldım, çünkü çok çok kötü olmuştum. Teşekkür ediyorum tekrardan
-
-
Bizde kuralları okudu hoca da pek salladiklarini sanmıyorum . kopya ihtimali olduğu zaman kamera incelenir ve sınav iptal edilir durduk yere edilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 3d ayt biyoloji deneme cevap anahtarı
- animonik kaçak izle
- kadın doğum uzmanı maaşı
- lise diplomamı kaybettim
- türkçe bölümden ingilizce bölüme yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X