Şimdi Ara

Msü matın 40'ını da yapan tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hele ki 40 dakikada yapan -var mıdır ki?- ubermensch kesim. Nasıl oluyor dostlar bu anlatabilir misiniz? Bu başarınızı açıklayabilir misininiz? Çok mu deneme çözdünüz ya da geçmişten gelen(ortaokul-ilkokul) sağlam bir matematik temeliniz mi var? Çok mu kitap parçaladınız? Ne yediniz ne içtiniz bre kardeşim? 50 dk'da 3 dikkat hatasıyla anca 25 net yaptım.

• 40-45 dk sürdü yanlış hatırladığım yoksa full gelcek
    Ortaokuldan beri mata ilgim var problem sorusu çözmeyi falan ortaokulda bile çok seviyordum zor sorularla uğraşmayı falan temel oluştu o yüzden problem tipi sorulara onun sayesinde matta kaynak çözmeye başlamadan önce bile 35 net civarı yapıyordum 345 tyt mat sb ve endemik çözdüm bi de 345 mat denemeleri çözüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya hocamm sen insan degilsinn!
    Neyseee
    Sınava gelecek olursak matematikte zor soru yoktu uzun soru vardi bence. 36-4 yaptim ama yaklasik 60-65 dk'da son 10 dakikaya girdigimizde 4-5 bosum vardi mattan. o heyecanla sorulari eksik okumuşum sonrasi malum
    Tavsiye olarak deneme cozun diyorum sadece ayrica deneme cozmek kadar analiz de bi o kadar onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topiramat -- 7 Nisan 2019; 20:45:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam deneme tavsiyeniz var mı hızlanmak istiyorum
  • 55 dkde çözdüm 4 boş bırakarak. Son 15dkde her şey bitti geri dönüp 4ünü de yaptım. Mesele kriz yönetimi. O 4 soruda eğer çıkacak diye didinseydim ne zaman yeterdi ne o 4 soruyu yapabilirdim çünkü beyin bir süre sonra alışıyor soruya sürekli aynı açıdan bakıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 genel+mat
    Acil (rejenerasyon)
    Endemik (hepsi)
    Sonuc derece (mat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topiramat -- 7 Nisan 2019; 20:49:14 >
  • Takildiginiz sorular varsa bos birakin diger sorulari cozmeye calisin sonra geri donun.

Kisacasi turlama teknigi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acil hangisi tyt mat deneme mi yoksa soru bankası gibi olan mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.