Şimdi Ara

Msu 75K ve Hedef

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msuden 75kdayim Gercek hedefim 150k Sayısalım sizce mumkunmu ? ve girmek icin tyt ve ayt ayri ayri gereken netler nelerdir ? Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam netlerini atarsan yardımcı oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Turkce 23
    Sosyal 6
    Matematik 14
    Fen 5
    Yardimci olursan sevinirim

• Hocam sayısalım demişsiniz ama mat ve fen netler iç açıcı değil. İnşallah sınavda daha iyisini yaparsınız öyle tahmin ediyorum. Siz ayt yi geliştirin. Her şey orda çözülür. Sıralama işi ise benim tyt 70-80 ayt 40 hedefim bu bana 150k dediler. Siz en iyisi puango ya bakın. Orda en kötü ihtimal yazar zaten. Kendinizi öyle hazırlayın

• Ya ama bu en sonki final Türkiye genelinde Türkçe 28 mat 20 fen 10 sosyal 7 netim var bu sınavı yapamadım nedense ama sizin dediğiniz 70-80 net tyt 40 net ayt 150 bin olması imkansız 100k altına girer o netler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9032B343 -- 12 Nisan 2018; 19:54:25 >
  • Final türkiye geneli iyi yapmışsınız hocam benimde ailem işte 150k diyen Bende tödere girdim hocam 52k geldi siz tödere girdiniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Girdim usta töder 80k geldi 150k ya girememekten çok korkuyorum çok zor gibi duruyor daha ayt mat ve fen hiç yok denebilir yolumuz kısalıyor ne yapılan bilmiyorum ama 150-200k arası o kadar zor olmayacağını düşünüyorum hayırlısı sen ne düşünüyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.