Bildirim
Msu 75K ve Hedef
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam netlerini atarsan yardımcı oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkce 23
Sosyal 6
Matematik 14
Fen 5
Yardimci olursan sevinirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sayısalım demişsiniz ama mat ve fen netler iç açıcı değil. İnşallah sınavda daha iyisini yaparsınız öyle tahmin ediyorum. Siz ayt yi geliştirin. Her şey orda çözülür. Sıralama işi ise benim tyt 70-80 ayt 40 hedefim bu bana 150k dediler. Siz en iyisi puango ya bakın. Orda en kötü ihtimal yazar zaten. Kendinizi öyle hazırlayın
Ya ama bu en sonki final Türkiye genelinde Türkçe 28 mat 20 fen 10 sosyal 7 netim var bu sınavı yapamadım nedense ama sizin dediğiniz 70-80 net tyt 40 net ayt 150 bin olması imkansız 100k altına girer o netler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9032B343 -- 12 Nisan 2018; 19:54:25 >
Final türkiye geneli iyi yapmışsınız hocam benimde ailem işte 150k diyen Bende tödere girdim hocam 52k geldi siz tödere girdiniz mi?
Girdim usta töder 80k geldi 150k ya girememekten çok korkuyorum çok zor gibi duruyor daha ayt mat ve fen hiç yok denebilir yolumuz kısalıyor ne yapılan bilmiyorum ama 150-200k arası o kadar zor olmayacağını düşünüyorum hayırlısı sen ne düşünüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X