Şimdi Ara

msnde ilk defa karşılaştığım bi olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki msnem var ikisi de çevrimdışıydı, bir anda ikisi de çevrimiçi oldu hatta ben pc başında deyildim nasıl oldu anlamadım , fikri olan var mı s

• Belki Biri Gelip Dürtülemiştir Msn'nini
  • bilgisi olan yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: adizman

iki msnem var ikisi de çevrimdışıydı, bir anda ikisi de çevrimiçi oldu hatta ben pc başında deyildim nasıl oldu anlamadım , fikri olan var mı s

iki msn açıkken bağlantı kopmuştur ve bağlantı tekrar geldiğinde msn tekrar bağlanmaya çalışmış ve çevrimiçi olmuşsundur
  • yada pcne biri girmiştir
  • Şu anda açamıyorsanız şifreniz çalınmış olabilir.
  • Siz tam geldinizde iki msn adresinizde de kayıtlı olan bir kişi oturum açmıştır.
    Ama siz açılır pençerenin kapanışından sonra monitöre bakmışsınızdır.

Bir süre çevrim içi rengi kazanır bu gibi durumlarda. Siz de çevrim içi olmuş sanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekokat

quote:

Orjinalden alıntı: adizman

iki msnem var ikisi de çevrimdışıydı, bir anda ikisi de çevrimiçi oldu hatta ben pc başında deyildim nasıl oldu anlamadım , fikri olan var mı s

iki msn açıkken bağlantı kopmuştur ve bağlantı tekrar geldiğinde msn tekrar bağlanmaya çalışmış ve çevrimiçi olmuşsundur

öyle olsaydı benimki çevrımdışıya ayarlı yani yine çevrımdışı olarak gelmesi gerekmez mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

Siz tam geldinizde iki msn adresinizde de kayıtlı olan bir kişi oturum açmıştır.

Bir süre çevrim içi rengi kazanır bu gibi durumlarda. Siz de çevrim içi olmuş sanabilirsiniz.

hayır hatta çevrımiçi olunca birden arkadaşlardan mesaj gelmeye başladı birden sap gibi kaldım ortada
  • quote:

Siz tam geldinizde iki msn adresinizde de kayıtlı olan bir kişi oturum açmıştır.

quote:

elaaaaaaaaaal
  • ne olacak arkadaşım bu kadar büyütme yani konu açılacak kadar büyük bi sorun değil bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

ne olacak arkadaşım bu kadar büyütme yani konu açılacak kadar büyük bi sorun değil bu.

bana göre önemli, çevrımdışıyken istemdiışı çevrimiçi oluyorsun, sana göre önemsiz ise yazmassın olur biter, bırak da ona biz karar verelim
  • walla banada bugün oldu msni çevrimdışı bıraktım ama geldiğimden çevirimiçi buldum hatta oturum açtığımdan 2 saat sonra olay günlüğünde önce oturum kapattınız 1 dakka sonra oturum açtınız şeklinde buldum.sebebini bende anlamadım
  • belki bağlantı gidip geldiğinde olabilir ama geldiğinde de çevrımdışı olarak açıllması lazım en azından daha önceden öyleydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.