iki msnem var ikisi de çevrimdışıydı, bir anda ikisi de çevrimiçi oldu hatta ben pc başında deyildim nasıl oldu anlamadım , fikri olan var mı s
iki msn açıkken bağlantı kopmuştur ve bağlantı tekrar geldiğinde msn tekrar bağlanmaya çalışmış ve çevrimiçi olmuşsundur
öyle olsaydı benimki çevrımdışıya ayarlı yani yine çevrımdışı olarak gelmesi gerekmez mi
quote:
Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim
Siz tam geldinizde iki msn adresinizde de kayıtlı olan bir kişi oturum açmıştır. Ama siz açılır pençerenin kapanışından sonra monitöre bakmışsınızdır.
Bir süre çevrim içi rengi kazanır bu gibi durumlarda. Siz de çevrim içi olmuş sanabilirsiniz.
hayır hatta çevrımiçi olunca birden arkadaşlardan mesaj gelmeye başladı birden sap gibi kaldım ortada
quote:
Siz tam geldinizde iki msn adresinizde de kayıtlı olan bir kişi oturum açmıştır. Ama siz açılır pençerenin kapanışından sonra monitöre bakmışsınızdır.
Bir süre çevrim içi rengi kazanır bu gibi durumlarda. Siz de çevrim içi olmuş sanabilirsiniz.
quote:
iki msn açıkken bağlantı kopmuştur ve bağlantı tekrar geldiğinde msn tekrar bağlanmaya çalışmış ve çevrimiçi olmuşsundur
elaaaaaaaaaal
ne olacak arkadaşım bu kadar büyütme yani konu açılacak kadar büyük bi sorun değil bu.
quote:
Orjinalden alıntı: simonee
ne olacak arkadaşım bu kadar büyütme yani konu açılacak kadar büyük bi sorun değil bu.
bana göre önemli, çevrımdışıyken istemdiışı çevrimiçi oluyorsun, sana göre önemsiz ise yazmassın olur biter, bırak da ona biz karar verelim
walla banada bugün oldu msni çevrimdışı bıraktım ama geldiğimden çevirimiçi buldum hatta oturum açtığımdan 2 saat sonra olay günlüğünde önce oturum kapattınız 1 dakka sonra oturum açtınız şeklinde buldum.sebebini bende anlamadım
belki bağlantı gidip geldiğinde olabilir ama geldiğinde de çevrımdışı olarak açıllması lazım en azından daha önceden öyleydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme